Football Talk

Αντσελότι: «Ψεύτικο το πέναλτι, ο διαιτητής καθόρισε αποτέλεσμα»

Αντσελότι: «Ψεύτικο το πέναλτι, ο διαιτητής καθόρισε αποτέλεσμα»
Η Ρεάλ Μαδρίτης «στραβοπάτησε» απέναντι στη Χιρόνα (1-1), με τον Κάρλο Αντσελότι να τα βάζει με τις αποφάσεις του διαιτητή, που κατά την άποψή του καθόρισαν το παιχνίδι.

Μετά την Οσασούνα, η Χιρόνα έγινε η δεύτερη ομάδα που «κόβει» φέτος βαθμούς από τη Ρεάλ στο ισπανικό πρωτάθλημα. Και το δεύτερο «στραβοπάτημα» των πρωταθλητών Ευρώπης ήρθε στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, με την καταλανική ομάδα να αποσπά ισοπαλία 1-1. Οι «μερένγκες» προηγήθηκαν στο 70' με τον Βινίσιους.

Δέκα λεπτά αργότερα, όμως, ο Στουάνι ισοφάρισε με πέναλτι, που υποδείχθηκε μέσω VAR για χέρι του Ασένσιο και ξεσήκωσε πολλές διαμαρτυρίες, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1. Στο 89ο λεπτό ο Ροντρίγκο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά χρεώθηκε με επιθετικό φάουλ, προκαλώντας την έκρηξη του Κάρλο Αντσελότι:

«Δεν μου αρέσει να μιλάω για τη διαιτησία, αλλά θα το κάνω. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπάρχει κανένα πέναλτι, αφού η μπάλα βρίσκει πρώτα στο σώμα του Ασένσιο. Είναι ψεύτικο πέναλτι. Στο γκολ που μας ακύρωσαν ο τερματοφύλακας δεν συγκρατούσε την μπάλα, αλλά αυτό είναι στην κρίση του διαιτητή. Δεν ξέρω αν οι αποφάσεις αυτές μας στέρησαν τη νίκη, αλλά σίγουρα επηρέασαν το παιχνίδι».

 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0