Football Talk

Σάλκε – Φράιμπουργκ 0-2: Εύκολο απόγευμα στο Γκεζελκίρχεν για την ομάδα του Στράιχ και τρίτη θέση!

Σάλκε – Φράιμπουργκ 0-2: Εύκολο απόγευμα στο Γκεζελκίρχεν για την ομάδα του Στράιχ και τρίτη θέση!

Χωρίς να δυσκολευτεί, η Φράιμπουργκ επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας της Σάλκε στο Γκεζελκίρχεν με 2-0 για την 12η αγωνιστική της Bundesliga. Στην τρίτη θέση πλέον η ομάδα του Κρίστιαν Στράιχ,, ενώ αντίθετα οι «βασιλικοί μπλε» δεν λένε να ξεκολλήσουν από τον πάτο της βαθμολογίας.

Η Φράιμπουργκ επέστρεψε στις νίκες ύστερα από την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό στο Europa League, καθώς επικράτησε εύκολα της Σάλκε εκτός έδρας με 2-0. Με αυτή τη νίκη, η ομάδα του Κρίστιαν Στράιχ ανέβηκε στην τρίτη θέση της Bundesliga ενώ αντίθετα, οι «βασιλικοί μπλε» συνεχίζουν να βρίσκονται στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης και δεν δυσκολεύτηκα ιδιαίτερα από την Σάλκε. Στο 25’ ο Ντόαν έχασε τεράστια ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Σβολόβ σε φάση τετ α τετ.

Το γκολ τελικά για την Φράιμπουργκ ήρθε λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, με τον Βιτσένζτο Γκρίφο να διασπά την άμυνα των γηπεδούχων και με σουτ λίγο έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του τερματοφύλακα της Σάλκε για το 1-0 της ομάδας του.

Στο 60’ η ομάδα του Στράιχ θα φτάσει και σε δεύτερο γκολ. Ο Γου Γέονγκ Τζέονγκ δέχθηκε μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή και ύστερα από έλεγχο στο VAR ο διαιτητής έδωσε την παράβαση. Ο Γκρίφο ανέλαβε την εκτέλεση κάνοντας το 2-0, «κλειδώνοντας» με αυτό τον τρόπο τη νίκη της ομάδας του!

Στο 78’ η Σάλκε έχασε τεράστια ευκαιρία για να μειώσει όταν ο Τόμ Κράους βγήκε «φάτσα» με τον Φλέκεν, με το πορτιέρο της Φράιμπουργκ να του λέει «όχι» κρατώντας το 2-0 υπέρ της ομάδας του, το οποίο έμεινε έτσι μέχρι το τέλος.


Οι ενδεκάδες του αγώνα:

Σάλκε: Σβόλοβ, Μπρούνερ, Γιοσίντα, Ματριτσιάνι, Ουβεγιάν, Τόμ Κράους, Άλεξ Κραλ, Καραμάν, Μολέτ, Μπίλτερ, Πόλτερ

Φράιμπουργκ: Φλέκεν, Κίμπλερ, Γκίντερ, Λίνχαρτ, Γκίντερ, Μαξ Έγκεσταϊν, Χέφλερ, Ντόαν, Γου Γέονγκ Τζέονγκ, Γκρίφο, Γκρέγκοριτς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0