Football Talk

Ουνιόν Βερολίνου – Γκλάντμπαχ 2-1: Ξανά στην κορυφή με… buzzer beater η Ουνιόν!

Ουνιόν Βερολίνου – Γκλάντμπαχ 2-1: Ξανά στην κορυφή με… buzzer beater η Ουνιόν!
Η Ουνιόν Βερολίνου συνεχίζει να... «τρελαίνει» κόσμο στην Γερμανία, πέτυχε τεράστια ανατροπή κόντρα στην Γκλάντμπαχ  στην τελευταία φάση του αγώνα και αρνείται να πέσει από την κορυφή της βαθμολογίας της Bundesliga

Η Ουνιόν Βερολίνου τρεις ημέρες μετά την νίκη επί της Μπράγκα με 1-0 στο Europa League, υποδέχτηκε στην έδρα της την Γκλάντμπαχ των ηχηρών απουσιών (Ζόμερ, Κονέ, Νόιχαους, Ιτακούρα) για την 12η αγωνιστική της Bundesliga.

Παρότι της ακυρώθηκαν δύο γκολ από το VAR η Ουνιόν δεν έχασε το πείσμα της και πήρε ακόμη μία σπουδαία νίκη φέτος στο  με κεφαλιά του Νοεκί στο 90+7’.  

Στην πρώτη μεγάλη στιγμή του παιχνιδιού, ο Ρόνοβ απέκρουσε την εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Αλεσάν Πλεά, γλιτώνοντας την εστία της Ουνιόν στο 21’.

Δέκα λεπτά αργότερα, ο Μπέκερ σκόραρε για την ομάδα του Βερολίνου με το γκολ όμως να ακυρώνεται μετά από παρέμβαση του VAR.

Οι απότομες εναλλαγές συναισθημάτων είχαν και συνέχεια, καθώς στο 33’ τα «πουλάρια»  μπήκαν μπροστά στο σκορ με κεφαλιά του Νίκο Ελβέντι από κόρνερ.

Οι γηπεδούχοι άργησαν αλλά τελικά βρήκαν τον τρόπο να ισοφαρίσουν στο 79’ με τον Μπέρενς να σκοράρει με παλικαρίσια κεφαλιά πέντε λεπτά μετά την είσοδό του στον αγώνα.

Στο 87’ η Ουνιόν έφτασε πολύ κοντά στην ανατροπή, όμως το γκολ του Τρίμελ ακυρώθηκε ως οφσάιντ για λίγα εκατοστά από το VAR, το οποίο ανέκοψε για δεύτερη φορά τους έξαλλους πανηγυρισμούς των πρωτευουσιάνων.

Το χρυσό γκολ ήρθε εν τέλει στη τελευταία φάση του αγώνα με τον Νοέκι να παίρνει την κεφαλιά από την όμορφη σέντρα του Λέβελινγκ και να την στέλνει στα δίχτυα μέσα σε πανδαιμόνιο.

Έτσι, οι πρωτευουσιάνοι μετά την ολοκλήρωση της 12ης αγωνιστικής συνεχίζουν να βρίσκονται μόνοι πρώτοι στην Bundesliga στο +1 από την Μπάγερν Μονάχου.

 

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Ουνιόν Βερολίνου: Ρόνοβ, Ντοέκι, Κνόχε, Λέιτε, Πούχατς, Κεντίρα, Ρίερσον, Χάμπερερ, Σάφερ, Σιεμπάτσεφ, Μπέκερ

Γκλάντμπαχ: Σίπελ, Μπενσεμπαϊνί, Ελβέντι, Φρίντριχ, Σκάλι, Κράμερ, Βάιγκλ, Πλεά, Στιντλ, Ενγκουμού, Τουράμ



Δημήτρης Γέροντας

www.bnsports.gr



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0