Football Talk

Λεβαδειακός – Ατρόμητος 2-1: Σεφτέ στις νίκες για τους Βοιωτούς!

Λεβαδειακός – Ατρόμητος 2-1: Σεφτέ στις νίκες για τους Βοιωτούς!
Επιτέλους «γεύτηκε» τη χαρά της νίκης ο Λεβαδειακός, με τους Βοιωτούς να επικρατούν με καλή εμφάνιση του Ατρομήτου με 2-1 και να παίρνουν το πρώτο τους τρίποντο στη φετινή Super League!.

Σε ένα ματς πλούσιο σε φάσεις αλλά και γκολ, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, ο Λεβαδειακός κατάφερε να «γευτεί» για πρώτη φορά φέτος τη χαρά της νίκης, καθώς επικράτησε του Ατρομήτου με 2-1 για την 10η αγωνιστική της Super League!

1ο ημίχρονο

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα τον αγώνα, σε αντίθεση με τους παίκτες του Ατρομήτου που σπατάλησαν αρκετά λεπτά για να βρουν τα πατήματά τους. Στο 12’ οι Βoιωτοί είχαν την πρώτη τους καλή στιγμή, με ένα σουτ του Νίκα από κοντά, με την μπάλα να περνάει άουτ.

Στο 16’ ο ίδιος παίκτης απείλησε ξανά τον Γιαννιώτη αλλά και πάλι το σουτ του πέρασε ψηλά άουτ.  Η πίεση του Λεβαδειακού απέδωσε καρπούς καθώς στο 25’ ο πρωταγωνιστής του ματς, Νίκας, κατάφερε με μία εξαιρετική κεφαλιά να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του!

Έπρεπε να φτάσουμε στο 42’ για να κάνει ο Ατρόμητος κάποια επιθετική ενέργεια, με τον Σουάρεθ να πιάνει την κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, δίχως ωστόσο να ανησυχεί τον Μάρκοβιτς.

Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, ο Λεβαδειακός θα χάσει και άλλη ευκαιρία, αυτή τη φορά με σουτ του Τσάπρα, με την μπάλα να φεύγει άουτ ύστερα από κόντρα.

5718798.jpg

2ο ημίχρονο

Η εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου ήταν τελείως διαφορετική, με τον Ατρόμητο να ανεβάζει πολύ την απόδοσή του. Μόλις στο 48’ ο Ρομπάιγ θα χάσει τεράστια ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, όταν ύστερα από σέντρα του Κουέν, ο Γάλλος θα κάνει ωραίο σουτ με την μπάλα να περνάει ξυστά από την εστία του Μάρκοβιτς!

Στο 54’ ο Ατρόμητος θα χάσει νέα μεγάλη ευκαιρία με τους Κιάρτασον και Κλωναρίδη να μη μπορούν να σκοράρουν ύστερα από σέντρα του Ντε Μποκ.

Οι γηπεδούχοι θα αντιδράσουν και στο 63’ θα φτάσουν πολύ κοντά σε δεύτερο τέρμα, με τον Χάμοντ να βγάζει ωραία στον Μουτίνιο, ο οποίος θα κάνει το σουτ αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και σταμάτησε στο δοκάρι του Γιαννιώτη!

Δύο λεπτά μετά την τεράστια ευκαιρία του Λεβαδειακού, ο Ατρόμητος κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση με ένα φοβερό σουτ- βολίδα του Ρομπάιγ!

Το παιχνίδι πήρε άγρια ομορφιά στο τελευταίο 20λεπτο, με τους Βοιωτούς να κερδίζουν πέναλτι στο 72’ ύστερα από μαρκάρισμα του Χατζηισαϊα στον Μουτίνιο αλλά ο δεύτερος δεν μπόρεσε να σκοράρει από την άσπρη βούλα, στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι της εστίας του Γιαννιώτη!

Τέσσερα λεπτά αργότερα, αυτό που δεν κατάφερε ο Μουτίνιο, το έκανε ο Σκβάρκα! Ο Τσάπρας έδωσε στον Σλοβάκο άσο και εκείνος από την μικρή περιοχή εκτέλεσε τον Γιαννιώτη για το 2-1!

Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να απειλήσουν τον καλά κλεισμένο Λεβαδειακό και το 2-1 παρέμεινε, με τους Βοιωτούς να φτάνουν στο πρώτο τους τρίποντο στη φετινή σεζόν!

5718859.jpg

Ο MVP

Ο 21χρονος Τσάπρας ήταν εντυπωσιακός τόσο αμυντικά όσο και δημιουργικά, με τον δεξιό μπακ του Λεβαδειακού να δίνει δύο ασίστ και δίκαια θεωρείται ο κορυφαίος του αγώνα! 

Η φάση του αγώνα

Το δεύτερο γκολ του Λεβαδειακού με τον Σκβάρκα ήταν αυτό που έμελλε να δώσει την πρώτη νίκη στους Βοιωτούς στη νέα σεζόν της Super League.



Οι ενδεκάδες του αγώνα:

Λεβαδειακός (Γιασμίνκο Βελιτς): Μάρκοβιτς, Τσάπρας, Βινίσιους, Λιάγκας, Βρακάς (87’ Τζημόπουλος), Μπαχανάκ, Νίκας, Μεχία (56’ Σκβάρκα), Μουτίνιο, Χάμοντ, Πέτρε (56’ Λούα Λούα)

Aτρόμητος (Κρις Κόλμαν):
 Γιαννιώτης, Κεσχρίντα, Χατζηισαϊας, Σουάρεθ, Ντε Μποκ, Έρλινγκμαρκ (63’ Φριτζόνσον), Γκονζάλες, Κουέν (84’ Κωτσόπουλος), Κλωναρίδης, Ρομπάιγ, Κιάρτανσον (63’ Τζαβίδας)


www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0