Football Talk

Europa League: «Λύγισε» την Καραμπάγκ και προκρίθηκε ως 3η η Ναντ - Έμοιαζε… μόνος ο Μπακασέτας για τη Τραμπζονσπόρ! (video)

Europa League: «Λύγισε» την Καραμπάγκ και προκρίθηκε ως 3η η Ναντ - Έμοιαζε… μόνος ο Μπακασέτας για τη Τραμπζονσπόρ! (video)

«Λύγισε» στο φινάλε η Καραμπάγκ από τη Ναντ, με τους Γάλλους να καταφέρνουν να πάρουν μία πολύ σημαντική νίκη στις καθυστερήσεις, κερδίζοντας με 2-1 τους Αζέρους και αποκλείοντας επί της ουσίας τον Ολυμπιακό. Την ίδια ώρα, ο Τάσος Μπακασέτας δεν έφτανε για να αποφύγει την ήττα η Τραμπζονσπόρ από τον Ερυθρό Αστέρα με 2-1, ενώ η Ομόνοια ηττήθηκε με 2-0 από τη Σοσιεδάδ στην Κύπρο!

Μία πολύ μεγάλη νίκη που της εξασφαλίζει και την συνέχειά της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις πανηγύρισε η Ναντ, η οποία επικράτησε με 2-1 της Καραμπάγκ στο φινάλε, αποκλείοντας τον Ολυμπιακό. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν πίσω στο σκορ στο 17ο λεπτό, από τον Μπλας, αλλά από εκεί και πέρα, βελτίωσαν την εικόνα τους στον αγωνιστικό χώρο και λίγο έλειψε να φτάσουν και στην ολική ανατροπή.

Ισοφάρισαν με τον Όζοβιτς, που σκόραρε για 3η φορά σε διάστημα δύο αναμετρήσεων και έχασαν μεγάλη ευκαιρία για τη νίκη, λίγα λεπτά μετά, με τον Κάντι να σημαδεύει το αριστερό δοκάρι.


Το ματς ωστόσο είχε ανοίξει πολύ και οι Γάλλοι ήταν αυτοί που πανηγύρισαν στο φινάλε, Γκανάγκο που είχε περάσει στο ματς ως αλλαγή να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.


Την ίδια ώρα, είχαμε το εκπληκτικό γκολ του Τάσου Μπακασέτα στη Σερβία απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, το οποίο όμως δεν ήταν ικανό για να δώσει στους Τούρκους βαθμό.


Η Τραμπζονσπόρ ηττήθηκε με 2-1, ο Έλληνας είχε ισοφαρίσει με απίθανο φάουλ πριν την λήξη του πρώτου μέρους, αλλά το γκολ του Πέσιτς στο 51’, έμελλε να είναι το νικητήριο.

Παράλληλα, σε δεύτερη μοίρα πέρασε η επικράτηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 3-0 κόντρα στη Σέριφ, από το 81ο λεπτό και έπειτα. Και αυτό διότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκόραρε από κοντά και επιβεβαίωσε πως εξακολουθεί να είναι σημαντικός για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στην επιστροφή του στην ενδεκάδα, μετά τον καυγά με τον Έρικ Τεν Χαγκ.


Τέλος, μία «ανάσα» από τον αποκλεισμό είναι πλέον η Ομόνοια, μετά την ήττα που υπέστη στην Κύπρο από την Ρεάλ Σοσιεδάδ. Οι Ισπανοί προηγήθηκαν με τον Ναβάρο στο 45+2’ και η «τελετή» έλαβε τέλος στο 60’, με τον Καρικαμπούρου να διασφαλίζει πως η ομάδα του θα βρίσκεται στην πρώτη θέση για ακόμη μία εβδομάδα.

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής του Europa League:

Ελσίνκι – Ρόμα 1-2 (41' Έιμπραχαμ - 54' Χετεμάι, 62' Χόσοκεν αυτ.)

Ερυθρός Αστέρας – Τραμπζονσπόρ 2-1 (37' Κατάι, 64' Πέσιτς - 39' Μπακασέτας)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Σέριφ Τίρασπολ 3-0 (44' Νταλότ, 65' Ράσφορντ, 81' Ρονάλντο)

Ναντ – Καραμπάγκ 2-1 (17' Μπλας, 90+5' Γκανάγκο - Όζομπιτς 56')

Ομόνοια – Ρεάλ Σοσιεδάδ 0-2 (45+2' Ναβάρο, 60' Καρικαμπουρού

Στουρμ Γκρατς – Φέγενορντ 1-0 (93' Κιτιεσβίλι)

Φερεντσβάρος – Μονακό 1-1 (31' Μπεν Γεντέρ - 82' Ζακάριασεν)


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0