Football Talk

Κλαμπ Μπριζ – Πόρτο 0-4: Βήμα πρόκρισης για τους εντυπωσιακούς «δράκους» που έκαναν… περίπατο στο Βέλγιο (video)

Κλαμπ Μπριζ – Πόρτο 0-4: Βήμα πρόκρισης για τους εντυπωσιακούς «δράκους» που έκαναν… περίπατο στο Βέλγιο (video)

Η Πόρτο έφυγε με το «διπλό» από την έδρα της Κλαμπ Μπριζ με 4-0 έχοντας κορυφαίο παίκτης της αναμέτρησης τον τερματοφύλακα, Ντιόγο Κόστα που απέκρουσε δύο πέναλτι της Βελγικής ομάδας.

Με εξαιρετική εμφάνιση από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό, η Πόρτο πήρε μια μεγάλη νίκη με 4-0 επί της Κλαμπ Μπριζ και έκανε αποφασιστικό βήμα πρόκρισης αφού βρίσκεται στην 2η θέση με εννιά βαθμούς, έναν πίσω από την πρωτοπόρο Μπριζ και πέντε περισσότερους από την 3η Ατλέτικο Μαδρίτης που έχει παιχνίδι λιγότερο.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους «δράκους» να επιβάλλουν την κυριαρχία τους και να «ανοίγουν» το σκορ στο 33’ με εξαιρετικό τελείωμα του Μεχντί Ταρεμί έπειτα από πάσα του Οτάβιο. Η συνέχεια του πρώτου μέρους δεν επιφύλασσε κάποια άλλη στιγμή, με τις δύο ομάδες να προστατεύουν τα μετόπισθεν.

 

Στα πρώτα λεπτά του δεύτερου μέρους, η Βελγική ομάδα ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση της αλλά απέναντι της βρήκε έναν συγκλονιστικό Ντιόγκο Κόστα που απέκρουσε δύο πέναλτι. Στο 54΄απέκρουσε το πρώτο στην δεξιά του γωνία, ο διαιτητής υπέδειξε επανάληψη αλλά δήλωσε για ακόμη μια φορά «παρών».

 

Η ψυχολογία των παικτών του Σέρτζιο Κονσεϊσάο ανέβηκε κατακόρυφα και αυτό φάνηκε στο τρίλεπτο 57’ με 60’.  Αρχικά, ο Εβανίλσον «διπλασίασε» τα τέρματα της Πόρτο και στο 60’ ο ο Γκαλένο, έβγαλε στον Ταρεμί που μοίρασε στον Εουστάκιο, ο Μινιολέ τον σταμάτησε μία φορά, όμως όχι και δεύτερη για το 3-0.

 

Δέκα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 70’, ο Μεχντί Ταρέμι πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ για το 4-0 ένα αποτέλεσμα που δεν άλλαξε έως το τελευταίο σφύριγμα της λήξης.

 

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Κλαμπ Μπριζ: Μινιολέ, Οντόι (71' Μέιχερ), Μέχελε, Σιλά (71' Μπογιάτα), Σκοβ Όλσεν (71' Νούσα), Νίλσεν (80' Άουντορ), Ονιεντίκα (81' Μπαλάντα), Βάνακεν, Μπιουκάναν, Τζουτγκλά, Λανχ

Πόρτο: Κόστα, Πεπέ, Καρντόζο, Κάρμο, Σανουσί (77' Γουέντελ), Οτάβιο, Ουρίμπε, Εουστάκιο (77' Μπρούνο Κόστα), Γκαλένο (77' Βερόν), Ταρεμί, Εβανίλσον (89' Κονσεϊσάο)

Χρήστος Λόης 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0