Football Talk

Δεκαοκτάχρονος σεκιούριτι έχασε τη δουλειά του επειδή μίλησε στον Οσιμέν!

Δεκαοκτάχρονος σεκιούριτι έχασε τη δουλειά του επειδή μίλησε στον Οσιμέν!

Το περιστατικό έλαβε χώρα μετά το τέλος του αγώνα ΡόμαΝάπολι στο Ολίμπικο.

Η Ρόμα υποδέχθηκε τη Νάπολι στο Ολίμπικο την 11η αγωνιστική της Serie A, με τον Βίκτορ Οσιμέν να σκοράρει το μοναδικό γκολ του αγώνα και να χαρίζει τη νίκη στους «παρτενοπέι». Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Νιγηριανός ωστόσο, άθελά του, προκάλεσε την απόλυση ενός 18χρονου σεκιούριτι που δούλευε στο Ολίμπικο.

Ο 18χρονος Ματέο Λο Τσίτσερο, που έχει είδωλο τον Οσιμέν, βρήκε δουλειά ως σεκιούριτι σε εταιρεία που αναλάμβανε τη φύλαξη των αγώνων της Ρόμα. Έτσι, τυχαία, για πρώτη φορά εργάστηκε στο παιχνίδι των «τζιαλορόσι» με τη Νάπολι και μάλιστα ήταν έξω από τη θύρα με τους συγγενείς και φίλους των παικτών.

Μετά τη λήξη του αγώνα και προς έκπληξή του, είδε τον Οσιμέν να πλησιάζει, με αποτέλεσμα να του μιλήσει, να του δείξει όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεο που κρατάει ως συλλογή και έβγαλε μια selfie μαζί του. Αποτέλεσμα βέβαια αυτού... να απολυθεί, καθώς η εταιρεία σεκιούριτι απαγορεύει ρητά οποιαδήποτε επαφή με ποδοσφαιριστές.

Για κακή τύχη του Ματέο μάλιστα, πιάστηκε επ’ αυτοφόρω αφού μια υπεύθυνος τον είδε και με έντονο ύφος τον απέλυσε. Φυσικά το γεγονός αυτό, όπως αναφέρουν οι Ιταλοί, προκάλεσε την αντίδραση και του Οσιμέν. «Τι είναι αυτό τώρα; Είναι φίλος μου, είναι μαζί μου. Γιατί κάνεις έτσι;», είπε ο Νιγηριανός φορ προς την υπεύθυνη της εταιρείας, χωρίς όμως να της αλλάξει γνώμη.

Ωστόσο, δεν κάθισε με σταυρωμένα χέρια, καθώς προσφέρθηκε ο ίδιος να βρει δουλειά στον 18χρονο. «Θα σου βρω εγώ δουλειά, μην ανησυχείς για τίποτα», ήταν τα λόγια του.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0