Football Talk

Νις - Ναντ 1-1: «Κάζο» πριν την Καραμπάγκ, για την αντίπαλο του Ολυμπιακού (video)

Νις - Ναντ 1-1: «Κάζο» πριν την Καραμπάγκ, για την αντίπαλο του Ολυμπιακού (video)

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League, Ναντ, δέχθηκε γκολ στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων και «κόλλησε» στο 1-1 (23/10) κόντρα στη Νις, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Ligue 1.

Το γκολ του Γκαναγκό φαινόταν πως θα είναι αρκετό για τη Ναντ, αλλά εν τέλει, υπέστη «σοκ» στο 90+7'! Το σύνολο του Αντουάν Κομπουαρέ ισοφαρίστηκε στην έδρα της Νις (23/10, 1-1), δευτερόλεπτα πριν τη λήξη και παρέμεινε χωρίς νίκη εκτός έδρας στη φετινή σεζόν, σε όλες τις διοργανώσεις.

Κάπως έτσι, πάει «πληγωμένη» στην αναμέτρηση με την Καραμπάγκ (27/10, 22:00), για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, ένα ματς που έχει και «ερυθρόλευκο» ενδιαφέρον, καθώς σε περίπτωση ήττας της Ναντ, οι πιθανότητες ευρωπαϊκής συνέχειας, για τον Ολυμπιακό, αυξάνονται.
Η Νις απείλησε πρώτη στο 4ο λεπτό με τον Ρος Μπάρκλεϊ, αλλά ο Λαφόντ ήταν σε ετοιμότητα. Από εκείνο το χρονικό σημείο κι έπειτα, η Ναντ πήρε τα «ηνία» του ματς.

Είχε τις ευκαιρίες της στο 6' με τον Μουτουσαμί, αλλά και στο 40' με τον Μπλας, ωστόσο, βρήκε το γκολ στο 49ο λεπτό, με τον Ιγκνάτιους Γκαναγκό.

Φαινόταν πως αυτό θα έκρινε και την αναμέτρηση, καθώς ο Λαφόντ είπε «όχι» στις προσπάθειες του Λαμπόρντ τόσο στο 78', όσο και στο 79', διατηρώντας το 1-0 για την ομάδα του, αλλά ο Πεπέ είχε άλλη άποψη.

Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο διαιτήτης υπέδειξε την «εσχάτη των ποινών», ο άλλοτε μεσοεπιθετικός της Άρσεναλ ανέλαβε την εκτέλεση, και «έγραψε» το 1-1 ως τελικό σκορ της αναμέτρησης.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Νις (Λουσιέν Φαβρ): Σμάιχελ, Τοντιμπό , Ντάντε, Βίτι (62' Μπουνταουί), Λοτομπά (45+1' Ατάλ), Λεμινά, Τουράμ (62' Ράμσεϊ), Μπράιαν (70' Μπαρντ), Πεπέ, Μπάρκλεϊ (62' Μπραχίμι), Λαμπόρντ

Ναντ (Αντουάν Κομπουαρέ): Λαφόντ, Άπια (46' Σεντόντσε), Γκιρότο, Παλουά, Μερλίν, Μουτουσαμί, Τσιριβέλια, Μπλας (89' Κοκό), Σισοκό (88' Κορσία), Σιμόν (73' Μοχάμεντ), Γκαναγκό (73' Καστελέτο)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0