Football Talk

Αντσελότι: «Η καλύτερη ομάδα που έχω προπονήσει ποτέ»

Αντσελότι: «Η καλύτερη ομάδα που έχω προπονήσει ποτέ»

Απόλυτα ευχαριστημένος με την εικόνα της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος παραδέχθηκε ότι είναι η καλύτερη ομάδα που προπόνησε ποτέ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζει στην κορυφή της La Liga μετά και τη νίκη με σκορ 3-1 επί της Σεβίλλης. Ο τεχνικός της ομάδας, Κάρλο Αντσελότι, στάθηκε στη συνεισφορά που είχαν οι παίκτες που προήλθαν από τον πάγκο, ενώ τόνισε ότι υπάρχει αρμονία στα αποδυτήρια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κάρλο Αντσελότι:

 «Όσοι μπαίνουν, κάνουν τη διαφορά. Αυτό σημαίνει ότι η ομάδα είναι υγιής. Είναι μια ομάδα που μου αρέσει να προπονώ. Δε δημιουργεί κανένας πρόβλημα, αποδέχονται τις αποφάσεις που παίρνω. Είναι μια από τις καλύτερες, αν όχι η καλύτερη ομάδα που έχω προπονήσει ποτέ.

Στο πρώτο ημίχρονο, ξοδέψαμε πολλή ενέργεια για να ανακτήσουμε την μπάλα. Παρ’ όλα αυτά, ήμασταν καλοί, αλλά στο δεύτερο μέρος, χάσαμε εν μέρει την αυτοπεποίθηση μας, όταν δεχθήκαμε το γκολ. Ευτυχώς, οι αναπληρωματικοί έφεραν πολλή ενέργεια και αυτοπεποίθηση στην ομάδα. Αυτό δε σημαίνει ότι οι παίκτες που βγήκαν έκαναν κακό παιχνίδι. Έπαιξαν καλά. Αλλά αυτός ο… πάγκος, είναι ένα πλεονέκτημα που έχουμε».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0