Football Talk

ΟΦΗ: Καραβέλα και Κουνδουράκης στο πάγκο για το ματς με τη Λαμία

ΟΦΗ: Καραβέλα και Κουνδουράκης στο πάγκο για το ματς με τη Λαμία
Χρέη υπηρεσιακών προπονητών ανέλαβαν οι Πέδρο Καραβέλα και Νίκος Κουνδουράκης, για το επερχόμενο παιχνίδι της Δευτέρας απέναντι στη Λαμία
Με τον Νίκο Νιόπλια να αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο των Κρητικών, ο ΟΦΗ ανακοίνωσε άμεσα τους προσωρινούς αντικαταστάτες του, βρίσκοντας εμπιστοσύνη στα πρόσωπα των Καραβέλα και Κουνδουράκη (μέλη του τεχνικού επιτελείου της ομάδας). Εκτός από την λύση συνεργασίας με τον 57χρονο τεχνικό, "διαζύγιο" υπήρξε και με άλλα τρία μέλη του τεχνικού τιμ. Ο λόγος για τους Γιάννη Γράμμο (άμεσος συνεργάτης του Νίκου Νιόπλια), Γιάννη Κεσόγλου (γυμναστής) και Βαγγέλη Λάππα (προπονητής τερματοφυλάκων), οι οποίοι σύμφωνα με την ανακοίνωση της ομάδας, δε θα συνεχίσουν στον "ασπρόμαυρο" πάγκο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

"Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή και άμεσο συνεργάτη του κ. Νιόπλια στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μας, κ. Γιάννη Γράμμο (ήρθε στον ΟΦΗ τον Ιούνιο του 2021), με τον προπονητή τερματοφυλάκων κ. Βαγγέλη Λάππα (στο τεχνικό τιμ του ΟΦΗ από τον Ιούνιο του 2019) και με τον γυμναστή κ. Γιάννη Κεσόγλου (επέστρεψε στην ομάδα μας τον προηγούμενο Ιούνιο).

Τους ευχαριστούμε πολύ για όσα πρόσφεραν στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα τους!"

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0