Football Talk

Παρουσίαση του πλάνου για την επαγγελματική διαιτησία χωρίς Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ

Παρουσίαση του πλάνου για την επαγγελματική διαιτησία χωρίς Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ
Χωρίς την παρουσία Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα γίνει η παρουσίαση του πλάνου για την επαγγελματική διαιτησία, η οποία πραγματοποιείται σήμερα (20/10) από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, μέσω του Μαρκ Κλάτενμπεργκ, καθώς οι τρεις ΠΑΕ αποφάσισαν να μην εκπροσωπηθούν. 

Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ είχαν προσκληθεί μέσω e-mail για να παραστούν στη σημερινή παρουσίαση του πλάνου για την επαγγελματική διαιτησία που θα παρουσιάσει ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ. Όλες οι ομάδες φέρονται βάση των απαντήσεών τους, να θέλουν να προχωρήσει το εν λόγω πλάνο αλλά να ακολουθηθεί διαφορετική διαδικασία.

Αναλυτικά:

Ο Παναθηναϊκός δεν θα παραστεί, επειδή έχει ενστάσεις επί της διαδικασίας, ακολουθώντας τη δίκη του γραμμή, ανάλογα με τις συνθήκες που επικρατούν, κάνοντας αυτό που θεωρούν σωστό και δίκαιο.

Η ΑΕΚ από την πλευρά της λέει ότι δεν θα εκπροσωπηθεί στη διαδικασία, διότι έχει τις δικές της ενστάσεις για τον Κλάτενμπεργκ αλλά και για την πορεία των πραγμάτων μέχρι να φτάσουμε εδώ. 

Ο ΠΑΟΚ μόλις ενημερώθηκε χθες το βράδυ (19/10) για την παρουσίαση του εν λόγω πλάνου, αποφάσισε να μην παραστεί. Μάλιστα σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από τον «Δικέφαλο του Βορρά», αυτη η απόφαση είναι εντελώς ανεξάρτητη από τους υπόλοιπους και ο ΠΑΟΚ δεν θα πήγαινε στην παρουσίαση, ανεξάρτητα από τι θα έκαναν οι... άλλοι. 

www.bnsports.gr 



Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0