Football Talk

Παρί Σεν Ζερμέν - Μαρσέιγ 1-0: Νεϊμάρ από άλλον... πλανήτη, Παριζιάνοι σε άλλη «ταχύτητα»! (video)

Παρί Σεν Ζερμέν - Μαρσέιγ 1-0: Νεϊμάρ από άλλον... πλανήτη, Παριζιάνοι σε άλλη «ταχύτητα»! (video)
Η Παρί Σεν Ζερμέν ξεπέρασε το «εμπόδιο» της Μαρσέιγ (16/10, 1-0), με «χρυσό» σκόρερ τον Νεϊμάρ και απέδειξε πως στη Γαλλία αυτή έπεται και οι υπόλοιποι... ακολουθούν!
Επιστροφή στις νίκες για την Παρί Σεν Ζερμέν στη Ligue 1, μετά το «στραπάτσο» κόντρα στη Ρεμς. Ξανά στην κορυφή και το +3 το σύνολο του Κριστόφ Γκαλτιέ, που επικράτησε με σκορ 1-0 (16/10) της Μαρσέιγ και απέδειξε, πως ενώ απέχει μόλις τρεις βαθμούς από τη δεύτερη στη βαθμολογία, Λοριάν, βρίσκεται σε άλλη... ταχύτητα από τις υπόλοιπες ομάδες, εντός γαλλικών συνόρων.

Ο «σεληνιασμένος» Νεϊμάρ ήταν αυτός που έκρινε την αναμέτρηση με το γκολ του, το οποίο ήταν το 9ο σε 11 παιχνίδια πρωταθλήματος!

Η Παρί απείλησε μόλις στο 6ο λεπτό με τον Χακίμι, αλλά το σουτ που επιχείρησε δεν ήταν αρκετά καλό για να νικήσει τον Πάου Λόπεθ, ο οποίος απομάκρυνε σε κόρνερ.

Το ματς χρειάστηκε να φτάσει στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους για να σημειωθεί κάποια νέα ευκαιρία, αλλά όπως φάνηκε, ήταν αυτή που έμελλε να κρίνει το ματς.

Ο Εμπαπέ έγινε αποδέκτης της μπάλας εντός περιοχής, την «έστρωσε» στον Νεϊμάρ, που με υπέροχο πλασέ έδωσε το προβάδισμα την Παρί Σεν Ζερμέν στο 45+2'!



Η Μαρσέιγ προσπάθησε να βγάλει αντίδραση, έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 52' με τον Χαρίτ, αλλά μετά την αποβολή του Γκιγκότ στο 72ο λεπτό, αποδέχθηκε τη... μοίρα της.

Στα εναπομείναντα λεπτά δεν απείλησε, ούτε απειλήθηκε και κάπως έτσι, το 1-0 υπέρ των Παριζιάνων παρέμεινε ως τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παρί Σεν Ζερμέν (Κριστόφ Γκαλτιέ): Ντοναρούμα, Χακίμι, Μαρκίνιος, Ντανίλο (25' Μουκιέλε), Μπερνάτ, Ρουίθ, Βεράτι, Βιτίνια, Μέσι (79' Σαράμπια), Νεϊμάρ (88' Σολέρ), Εμπαπέ

Μαρσέιγ (Ιγκόρ Τούντορ): Λόπεθ, Εμπεμπά, Μπαϊγί (44' Γκιγκότ), Μπαλέρντι, Κλος, Ρονγκιέ, Βερετού (79' Γκέιγ), Ταβάρες (71' Καμπορέ), Γκεντουζί, Χαρίτ (71' Ιντέρ), Σάντσες (79' Ντιένγκ)

Φάνης Τσοκανάς
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0