Football Talk

Μπάγερν Μονάχου – Φράιμπουργκ 5-0: Βαυαρική κυριαρχία σκόρπισε στους…πέντε ανέμους την ομάδα του Στράιχ (video)

Μπάγερν Μονάχου – Φράιμπουργκ 5-0: Βαυαρική κυριαρχία σκόρπισε στους…πέντε ανέμους την ομάδα του Στράιχ (video)

Με πειστική εμφάνιση η Μπάγερν Μονάχου «διέλυσε» με 5-0 την Φράιμπουργκ, επιστρέφοντας στις νίκες μετά την ισοπαλία με την Ντόρτμουντ και μειώνοντας την διαφορά από την Ουνιόν Βερολίνου, που βρίσκεται στην κορυφή, στους τέσσερις βαθμούς.

Η Μπάγερν Μονάχου πριν την αναμέτρηση με την Φράιμπουργκ για την 10η αγωνιστική της Bundesliga ήξερε πως με νίκη και εμφάνιση ανάλογη του επιπέδου της, θα…διέγραφε μια και καλή την σοκαριστική ανατροπή που δέχτηκε από την Ντόρτμουντ την προηγούμενη αγωνιστική. Και την πέτυχε επικρατώντας με 5-0 της ομάδας του Κρίστιαν Στράιχ, με τους Βαυαρούς να τοποθετούνται στην 2η θέση του πρωταθλήματος με 19 βαθμούς, τέσσερις πίσω από την πρωτοπόρο Ουνιόν Βερολίνου.

Το σύνολο του Γιούλιαν Νάγκλεσμαν έδειξε από νωρίς τις…προθέσεις του και επιβλήθηκε στον αντίπαλο από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό. Στο 13’ έπειτα από γρήγορη κυκλοφορίας της μπάλας που έγινε στα αριστερά, ο Σερτζ Γκνάμπρι «άνοιξε» το σκορ με κεφαλιά.

Είκοσι λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 33’ ο Έρικ Τσούπο Μότινγκ «διπλασίασε» τα τέρματα της Μπάγερν Μονάχου έχοντας γίνει αποδέκτης της ασίστ του «κεφάτου», Λιρόι Σανέ.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι αύξησαν τον δείκτη του σκορ σε 3-0 αφού στο 52’ με εξαιρετική προσπάθεια ο Λιρόι Σανέ πέτυχε ένα εντυπωσιακό γκολ, αντάξιο της τεράστιας κλάσης του και της εξαιρετικής τεχνικής κατάρτισης που διαθέτει.

 

Στο 55’ ο Σαντιό Μανέ πρόσθεσε το όνομα του στους σκόρερ του αγώνα για το 4-0 ενώ στο 80’ ο Μαρσέλ Σάμπιτζερ πέτυχε το…κερασάκι στην τούρτα για το τελικό 5-0 της Μπάγερν Μονάχου επί της Φράιμπουργκ που έδειχνε να μην μπορεί να ανταποκριθεί πνευματικά στις απαιτήσεις του παιχνιδιού, από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης.

Μπάγερν Μονάχου (Γιούλιαν Νάγκλεσμαν): Ούλραιχ, Μαζραουί (79’ Στάνισιτς), Ουπαμεκανό, Ντε Λίχτ (76’ Παβάρ), Ντέιβις, Κίμιχ, Γκορέτζκα (76’ Σάμπιτζερ), Γκνάμπρι, Σανε, Μανέ, Τσούπο-Μότινγκ.

Φράιμπουργκ (Κρίστιαν Στράιχ): Φλέκεν, Σιλντιλία, Γκίντερ, Λίενχαρτ, Γκούντερ, Έγγεστάιν, Χόφλερ (64’ Κέιτελ), Γκρίφο (57’ Βέινχάουπ), Ντόαν (76’ Χόλερ), Σάντε (57’ Χου-Χέονγκ Γέονγκ), Γκρέοχιρτς (56’ Πέτερσεν).

Χρήστος Λόης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0