Football Talk

Κόλμαν: «Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, δεν παίρνεις ό,τι αξίζεις»

Κόλμαν: «Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, δεν παίρνεις ό,τι αξίζεις»

Απογοητευμένος εμφανίστηκε στη συνέντευξη τύπου, μετά από τον αγώνα με την ΑΕΚ και την ήττα με 1-0, ο προπονητής του Ατρομήτου, Κρις Κόλμαν. Ο Ουαλός τεχνικός στάθηκε στην πολύ καλή εμφάνιση των παικτών του, αλλά και στην ποιότητα των ποδοσφαιριστών της «Ένωσης».

Ο ΑΕΚ επικράτησε με 1-0 του Ατρομήτου στο παιχνίδι που έλαβε χώρα στην «OPAP Arena» για την 8η αγωνιστική της Super League, με το πέναλτι του Νορντίν Άμραμπατ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο προπονητής της ομάδας του Περιστερίου, Κρις Κόλμαν, μιλώντας στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης, αν και απογοητευμένος από το τελικό αποτέλεσμα, υποστήριξε ότι είναι πολύ ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του, δηλώνοντας πως αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο και είναι κάτι που πρέπει να αποδεχτούν.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Δυστυχώς αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Την προηγούμενη αγωνιστική κερδίσαμε στα τελευταία λεπτά τα Γιάννενα. Σήμερα χάσαμε από την ΑΕΚ στα τελευταία 2-3 λεπτά. Μας πονάει σήμερα περισσότερο γιατί είναι η δεύτερη φορά που μας συμβαίνει. Το ίδιο είχε γίνει και με τον ΠΑΟΚ. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να το αποδεχθούμε. Όπως και στη ζωή δεν παίρνεις ό,τι αξίζεις. Η ΑΕΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα. Δεν έχω κανένα παράπονο από τους παίκτες μου.»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0