Football Talk

Γκρέι: «Είναι δύσκολη περίοδος, πρέπει να κάνουμε νέα αρχή»!

Γκρέι: «Είναι δύσκολη περίοδος, πρέπει να κάνουμε νέα αρχή»!

Ο Αντρέ Γκρέι, σε δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης του Άρη με τον Ιωνικό (15/10, 20:30), έδωσε το σύνθημα αντεπίθεσης για την ομάδα και για τον ίδιο.

Ο επιθετικός του Άρη, Αντρέ Γκρέι, μίλησε στα κανάλια Novasports για την αναγκαιότητα που υπάρχει ώστε να ξεκινήσει η αγωνιστική ανάκαμψη των «κιτρίνων» μετά τις ήττες από Βόλο (1-0) και ΑΕΚ (0-2).

«Οπωσδήποτε είναι δύσκολη περίοδος, αλλά αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι να σκύψουμε το κεφάλι και να κάνουμε πολλές προπονήσεις» δήλωσε αρχικά ο Άγγλος, ενώ όσον αφορά τη δυσκολία του Άρη να σκοράρει στα δύο τελευταία παιχνίδια σχολίασε:

«Δεν μας αγχώνει αυτό, όσο το γεγονός ότι αυτό που πρέπει να δουλέψουμε, θεωρώ, είναι στο να δημιουργούμε ευκαιρίες. Είδαμε στα δύο τελευταία παιχνίδια, ότι δεν δημιουργήσαμε πολλές, πρέπει να στοχεύσουμε σε αυτό και το γκολ θα έρθει».

Σε ερώτηση για το γεγονός πως έχει καιρό να σκοράρει είπε:

«Ναι φυσικά, συμβαίνει στη ζωή ενός ποδοσφαιριστή κι ενός επιθετικού. Ξεκίνησα καλά, αλλά θέλω να ξαναμπώ δυναμικά, ανυπομονώ να βάλω κάποια γκολ και να κάνω μια καινούρια αρχή».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον ομοεθνή του, Άλαν Πάρντιου, και στα στοιχεία που δίνει έμφαση ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τον Ιωνικό:

«Στο πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ήταν το πρώτο παιχνίδι για τον προπονητή , ήταν δύσκολο, αλλά ευτυχώς κερδίσαμε, αυτό που συνέβη όμως στα δύο επόμενα ήταν ότι είχαμε ανοιχτές τις γραμμές μας, δεχτήκαμε εύκολα γκολ στις αντεπιθέσεις κι αυτό είναι ένα στοιχείο που προσπαθεί ο προπονητής μας, να δουλέψουμε να μην δεχόμαστε εύκολα γκολ και φυσικά να δημιουργούμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε, και να είμαι αντάξιος της εμπιστοσύνης του προπονητή».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0