Football Talk

Η πιο παραγωγική εβδομάδα των Άγγλων στην Ευρώπη - Σχεδόν… απόλυτο, 16 γκολ, 3η καλύτερη επίδοση την τελευταία διετία!

Η πιο παραγωγική εβδομάδα των Άγγλων στην Ευρώπη - Σχεδόν… απόλυτο, 16 γκολ, 3η καλύτερη επίδοση την τελευταία διετία!

Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν πως οι αγγλικές ομάδες «σνομπάρουν» τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Τουλάχιστον μέχρι να φτάσουν στο σημείο να τις διεκδικήσουν. Ωστόσο, αν κρίνουμε από την εβδομάδα που παρήλθε, μάλλον κάνουν λάθος. Λίβερπουλ, Τσέλσι, Τότεναμ, Άρσεναλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γουέστ Χαμ κέρδισαν, η Σίτι «χάλασε» το απόλυτο, αλλά τα 16 γκολ υπέρ, αποτελούν την 3η καλύτερη επίδοση από πέρυσι μέχρι… σήμερα!

Την πιο παραγωγική τους εβδομάδα στις τρεις κορυφαίες ευρωπαϊκές διοργανώσεις διένυσαν οι αγγλικές ομάδες, με τη Μάντσεστερ Σίτι, όσο οξύμωρο και αν ακούγεται, να είναι η μοναδική που δεν κατάφερε να επικρατήσει. 

Η δεύτερη, τη δεδομένη χρονική στιγμή, ομάδα της Premier League στην κατάταξη, παρατάχθηκε με εκτεταμένο rotation στη Δανία κόντρα στη Κοπεγχάγη, ο Έρλινγκ Χάαλαντ δεν αγωνίστηκε, ο Μαχρέζ αστόχησε σε πέναλτι, της ακυρώθηκε γκολ και έμεινε και με «10» παίκτες. Δεν ήταν δύσκολο λοιπόν να μείνει μακριά από το τρίποντο, στην 4η αγωνιστική του Champions League, και ενώ είχε το απόλυτο.

Ωστόσο, την ίδια ώρα, οι υπόλοιπες τρεις που εκπροσωπούν την Αγγλία στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, έκαναν το καθήκον τους. Η Τσέλσι συνέχισε νικηφόρα με τον Γκρέιαμ Πότερ και έκανε το 2Χ2 επί της Μίλαν (0-2), δίχως να δει την εστία της να παραβιάζεται, η Λίβερπουλ «ξέσπασε» στη Ρέιντζερς, με το τελικό 7-1 να σηματοδοτεί μία από τις μεγαλύτερες νίκες της στο Champions League, και η Τότεναμ, αν και ζορίστηκε, κέρδισε με 3-2 την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο Λονδίνο, παρότι στο ραντεβού τους στη Γερμανία, δεν είχε καταγράψει εντός εστίας τελική προσπάθεια.

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0