Football Talk

Μπότο: «Κοτάρσκι και Κουλιεράκης είναι καλές περιπτώσεις για ομάδες της Serie A»

Μπότο: «Κοτάρσκι και Κουλιεράκης είναι καλές περιπτώσεις για ομάδες της Serie A»

Ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Ζοσέ Μπότο μίλησε σε ιταλική ιστοσελίδα και αναφέρθηκε στην ποιότητα της Νάπολι, στους τραυματισμούς του Ελ Καντουρί αλλά και για τις περιπτώσεις των Ντόμινικ Κοτάρσκι και Κωνσταντίνου Κουλιεράκη.

Ο Πορτογάλος τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Ζοσέ Μπότο βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στην Ιταλία και μίλησε στην εκπομπή της ιταλικής ιστοσελίδας της Νάπολι, «CalcioNapoli24 TV» όπου αναφέρθηκε για την παρουσία του στην γειτονική χώρα ενώ αποθέωσε τους «παρτενοπέι» που πραγματοποιούν εντυπωσιακό ξεκίνημα την φετινή σεζόν.

«Ήμουν στην Νάπολι, έχω αυτή την συνήθεια να ταξιδεύω σε όλη την Ευρώπη, πριν λίγες μέρες ήμουν στην πόλη. Δεν ήρθα για κάποιον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Έχω δει όλους τους παίκτες της Νάπολι, θα τους έπαιρνα όλους!

Η Νάπολι είναι σίγουρα μια ομάδα που την βλέπω και την απολαμβάνω, ίσως περισσότερο απ’ όλες αυτή την περίοδο στην Ευρώπη. Η πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ εξαρτάται βέβαια από την κλήρωση και την τύχη που έχει η κάθε ομάδα. Αυτή τη στιγμή, η Νάπολι είναι η ομάδα που παράγει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ευρώπη».

Επίσης, ο Μπότο μίλησε για τον Ομάρ Ελ Καντουρί που είχε αγωνιστεί τη σεζόν 2015-16 στη Νάπολι τονίζοντας: «από τότε που είμαι στον ΠΑΟΚ είχε κάποια προβλήματα τραυματισμών» ενώ πρόσθεσε ποιοι παίκτες της ομάδας της Θεσσαλονίκης θα μπορούσαν να ανταποκριθούν στο ιταλικό πρωτάθλημα.

«Υπάρχουν δύο παίκτες. Ο Κοτάρσκι που είναι γεννημένος το 2000 και ο αμυντικός Κουλιεράκης που έχει γεννηθεί το 2003. Θα μπορούσαν να είναι καλές περιπτώσεις για ομάδες του ιταλικού πρωταθλήματος», σχολίασε ο Ζοσέ Μπότο.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0