Football Talk

Κόουλμαν: «Η ανατροπή δείχνει πολλά για τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά μας»

Κόουλμαν: «Η ανατροπή δείχνει πολλά για τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά μας»
Στον χαρακτήρα που έβγαλε η ομάδα του στάθηκε ο Κρις Κόουλμαν μετά τη νίκη με ανατροπή που πέτυχε ο Ατρόμητος κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στο Περιστέρι με 2-1.
Ο Κρις Κόουλμαν μίλησε στη κάμερα της NOVA μετά τη νίκη με ανατροπή που πέτυχε ο Ατρόμητος κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, τονίζοντας ότι το πως διαχειρίστηκε η ομάδα του το παιχνίδι δείχνει τον χαρακτήρα της.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη NOVA:

 «Όταν παίξαμε και απέναντι στον Ιωνικό και νικήσαμε, στη συνέχεια υπήρχαν πολλές προσδοκίες με τη Λαμία, αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό η νευρικότητα αυξήθηκε. Και σήμερα υπήρχε η νευρικότητα αλλά θα πρέπει να υποφέρεις για να πάρεις στο τέλος το θετικό αποτέλεσμα. Είπα στους παίκτες μου ότι ήταν μια μεγάλη πρόκληση το ματς και ότι θα έπρεπε να δώσουμε τη μάχη μας. Γι' αυτό έπρεπε να δείξουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο για να πετύχουμε την ανατροπή που δείχνει πολλά για την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα της ομάδας», ανέφερε αρχικά ο τεχνικός του Ατρόμητου.
 
 

Όσο για τις αλλαγές που έκανε με Μουνίθ και Τζαβίδα που φρέσκαραν την ομάδα τόνισε: «Ο Μαυρομμάτης έπαιξε παρότι δεν ήταν ως τώρα στα αρχικά σχέδια και δουλεύει σκληρά χωρίς να παραπονιέται ποτέ. Ο Μουνίθ ήρθε επίσης και έδωσε πράγματα με την ποιότητα του. Είμαστε συνολικά μια πολύ καλή ομάδα και όλοι μπορούν να συνεισφέρουν».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0