Football Talk

Premier League: Νίκες με ανατροπή για Γουέστ Χαμ και Κρίσταλ Πάλας! (video)

Premier League: Νίκες με ανατροπή για Γουέστ Χαμ και Κρίσταλ Πάλας! (video)

Τρίποντο με ανατροπή κατάφεραν να πάρουν Γουέστ Χαμ και Κρίσταλ Πάλας στην 10η αγωνιστική της Premier League, απέναντι σε Φούλαμ και Λιντς αντίστοιχα! Τα «σφυριά» επικράτησαν με 3-1 ενώ το σύνολο του Πατρίκ Βιεϊρά νίκησε 2-1 στο Σέλχαρστ Παρκ.

Βασισμένες στη δύναμη της έδρας αλλά και στην ανάγκη τους να πάρουν το τρίποντο στο «σπίτι» τους, Γουέστ Χαμ και Κρίσταλ Πάλας πανηγύρισαν δύο σημαντικές επικρατήσεις, επί των Φούλαμ και Λιντς αντίστοιχα, με το τελικό σκορ να είναι και στις δύο περιπτώσεις το… 2-1, το οποίο προήλθε από ανατροπή!

Συγκεκριμένα, στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου, τα «σφυριά» είδαν τον Περέρια να ανοίγει το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό με τον Κεμπάνο, αλλά παρέμειναν ψύχραιμα και κατόρθωσαν να διαχειριστούν επιτυχώς το γεγονός πως μεσοβδόμαδα είχαν και το ταξίδι στο Βέλγιο, για το Europa Conference League.

Ο Μπόουεν που έχει σημειώσει το 81% των γκολ του με τη Γουέστ Χαμ εντός έδρας, ισοφάρισε σε 1-1 στο 29ο λεπτό με πέναλτι και η ολική ανατροπή έλαβε χώρα από τον Σκαμάκα, με τη συμπλήρωση μίας ώρας, στο τρίτο συνεχόμενο ματς που ο νεοαποκτηθείς επιθετικός, βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Μάικλ Αντόνιο στις καθυστερήσεις, σηματοδοτώντας μόλις το 3ο φετινό του γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και το πρώτο στο… Λονδίνο, εντός έδρας στην Premier League, μετά τον Απρίλιο!

Την ίδια ώρα, πολύ σημαντική νίκη πανηγύρισε και η Κρίσταλ Πάλας του Πατρίκ Βιεϊρά, με τους γηπεδούχους να μένουν επίσης πίσω στο σκορ, χάρη στο γκολ του Στράουκ στο 10’, αλλά να έχουν τα ψυχικά αποθέματα, προκειμένου να πανηγυρίσουν τρίποντο, για πρώτη φορά μετά τα τέλη Αυγούστου.

Ο Έντουαρντ εκμεταλλεύτηκε το φάουλ του Ολίσε και έκανε το 1-1 στο 24ο λεπτό, για να έρθει ο Έζε στο 76’ και να δώσει στους «αετούς», την πρώτη νίκη μετά από τέσσερις ανεπιτυχείς προσπάθειες, «ξεκολλώντας» την από τους 6 βαθμούς και την 17η θέση της βαθμολογίας!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0