Football Talk

Λουτσέσκου: «Είμαστε μια ομάδα που συλλέγει εμπειρίες την δεδομένη στιγμή»

Λουτσέσκου: «Είμαστε μια ομάδα που συλλέγει εμπειρίες την δεδομένη στιγμή»

Όσα δήλωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου για την ήττα από τον Παναθηναϊκό, το επερχόμενο ματς με τον Λεβαδειακό και την αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται ο ΠΑΟΚ αυτή τη χρονική στιγμή.

Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να αφήσει πίσω του την ήττα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και να επιστρέψει στις νίκες στην αναμέτρηση της Κυριακής (16:00) με τον νεοφώτιστο, Λεβαδειακό.

Ο προπονητής των «ασπρόμαυρων» Ραζβάν Λουτσέσκου, στις καθιερωμένες δηλώσεις στο κανάλι της NOVA μίλησε για τον αγώνα με τους «πράσινους» και την πολύ καλή εικόνα που είχαν οι παίκτες του στο πρώτο ημίχρονο, ενώ τόνισε ότι περιμένει ένα δύσκολο ματς απέναντι στον Λεβαδειακό.

«Δεν μου δημιουργεί κάτι προβληματισμό σε σχέση με τον Παναθηναϊκό. Η εικόνα που έχω είναι ξεκάθαρη, είμαι 17 χρόνια προπονητής, μπορώ να ξεχωρίσω κάποια πράγματα. Είχαμε ένα φανταστικό πρώτο ημίχρονο, ο τρόπος με τον οποίο παίξαμε, είμαστε μια ομάδα που συλλέγει εμπειρίες την δεδομένη στιγμή, είμαστε ικανοποιημένοι από τον τρόπο που η ομάδα δημιουργεί και παράγει, οπότε δεν έχω κάποιον προβληματισμό», σχολίασε αρχικά για το πρόσφατο αγώνα με τον Παναθηναϊκό όπου ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε 2-1. Και μετά ρωτήθηκε για τη συγκομιδή του. «Δεν είμαι ικανοποιημένος, αλλά παράλληλα δεν είναι και κάτι που μου δημιουργεί πρόβλημα. Σε ότι αφορά την ομάδα μου, μπορώ να σας πω ότι από τις προπονήσεις, έχουμε ένα από τα πιο σκληρά εργαζόμενα γκρουπ που θα μπορούσαμε να έχουμε».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος ανέφερε ότι «είμαι ικανοποιημένος από το γεγονός ότι η ομάδα προοδεύει, δημιουργεί πράγματα και θα είναι λάθος να πιστέψουμε ότι αυτή η ομάδα θα μπορεί να κερδίσει κάθε παιχνίδι, το αν θα παλεύει για τη νίκη είναι τελείως διαφορετικό κομμάτι».

Κλείνοντας μίλησε και για τον αγώνα απέναντι στον Λεβαδειακό. «Περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι, θα περιμένει οποιοδήποτε λάθος μας ο Λεβαδειακός, θα πρέπει και εμείς να εκμεταλλευτούμε το παραμικρό λάθος, την παραμικρή ευκαιρία που θα μας δοθεί για να πάρουμε το αποτέλεσμα».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0