Football Talk

Θλιβερά σκηνικά στο ματς της Μπόκα: Νεκρός ένας 57χρονος από πυροβολισμούς, είσοδος του κοινού στα αποδυτήρια και το γήπεδο! (video)

Θλιβερά σκηνικά στο ματς της Μπόκα: Νεκρός ένας 57χρονος από πυροβολισμούς, είσοδος του κοινού στα αποδυτήρια και το γήπεδο! (video)

Πριν καλά-καλά ξεκινήσει… ολοκληρώθηκε το ντέρμπι ανάμεσα στη Χιμνάσια ντε Λα Πλάτα με τη Μπόκα Τζούνιορς, με τα επεισόδια μεταξύ οπαδών και Αστυνομίας, να προκαλούν την διακοπή της αναμέτρησης, καθώς ο κόσμος μπήκε στο γήπεδο και τα αποδυτήρια για να σωθεί, μετά τη είδηση του θανάτου ενός 57χρονου!

Αδιανόητα περιστατικά, τα οποία δεν πρέπει να έχουν θέση σε κανένα γήπεδο, σε οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη, έλαβαν χώρα στο ντέρμπι μεταξύ της Χιμνάσια ντε Λα Πλάτα με τη Μπόκα Τζούνιορς, το οποίο διεκόπη πριν καν… ξεκινήσει.

Το ματς βρισκόταν στο 5ο λεπτό, όταν ξεκίνησαν να ακούγονται πυροβολισμοί εκτός γηπέδου, με την Αστυνομία να προσπαθεί να περιορίσει την είσοδο περισσότερων οπαδών στον αγωνιστικό χώρο.

Ο κόσμος μπήκε εν τέλει μέσα στο ίδιο το γήπεδο, αλλά και στα αποδυτήρια για να προστατευτεί και το ματς δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, περνώντας φυσικά σε δεύτερη μοίρα. Πληροφορίες λένε πως υπάρχει και ένας νεκρός, σε ηλικία 57 ετώ, στα επεισόδια κόσμου-Αστυνομίας, πράγμα που καθιστά ακόμη χειρότερα τα σκηνικά που έλαβαν χώρα στην Αργεντινή!

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0