Football Talk

Νότιγχαμ Φόρεστ: Σαρωτικές αλλαγές και στο βάθος... Μπενίτεθ αντί Κούπερ!

Νότιγχαμ Φόρεστ: Σαρωτικές αλλαγές και στο βάθος... Μπενίτεθ αντί Κούπερ!

Η βαριά ήττα που γνώρισε η Νότιγχαμ Φόρεστ από τη Λέστερ τη Δευτέρα (3/10) προκάλεσε την άμεση κινητοποίηση της ομάδας. Αλλαγές σε όλα τα πόστα ετοιμάζει ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Τελικά φαίνεται ότι τα λεφτά δεν φέρνουν την… άνοιξη. Η επιβλητική νίκη της Λέστερ με 4-0 απέναντι στη Νότιγχαμ Φόρεστ για την 9η αγωνιστική της Premier League, προκαλεί σαρωτικές αλλαγές στο επιτελείο των «κόκκινων».

Ο πρώτος που θα δει την πόρτα της εξόδου θα είναι ο εκτελεστικός διευθυντής της ομάδας, Ντέιν Μέρφι. Μαζί του θα ακολουθήσουν o επικεφαλής προσλήψεων, Τζορτζ Συριανός, και ο σκάουτερ Άντι Σκοτ. Φαίνεται πως πληρώνουν τις μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν τη φετινή σεζόν, καθώς παρ’ ότι αποκτήθηκαν 22 παίκτες (!), δεν έχει σημειωθεί κάποια βελτίωση στην ομάδα ως τώρα.

Ο κόουτς της ομάδας, Στιβ Κούπερ, κατά πάσα πιθανότητα θα ακολουθήσει το ίδιο δρομολόγιο. Του χρεώνεται η κακή διαχείριση του ρόστερ, που έχει ως αποτέλεσμα η πορεία της Φόρεστ ως τώρα να μην αγγίζει τις προσδοκίες που είχαν δημιουργηθεί. Πρώτος στη λίστα για την αντικατάστασή του είναι ο Ράφα Μπενίτεθ!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0