Football Talk

ΑΕΚ: Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει κάνει σπίτι του το νέο γήπεδο! (video)

ΑΕΚ: Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει κάνει σπίτι του το νέο γήπεδο! (video)
Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, βρίσκεται κάθε μέρα στο νέο γήπεδο της «Ένωσης» στη Νέα Φιλαδέλφεια. 
Ο ενθουσιασμός που επικρατεί στην ΑΕΚ, μετά τα εγκαίνια της OPAP Arena, αλλά και του πρώτου αγώνα σε αυτήν, φαίνεται πως δεν επηρρεάζει μόνο τους απλούς φίλους της.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, απολαμβάνει κάθε στιγμή στο νέο γήπεδο, το οποίο άλλωστε φέρει φαρδιά-πλατιά τη δική του υπογραφή και δεν το αποχωρίζεται με τίποτα τις τελευταίες ημέρες!



Η αρχή έγινε την Παρασκευή, στα εγκαίνια. Έφτασε νωρίς στο γήπεδο, απόλαυσε την εκδήλωσε και έφυγε αργά. Το Σάββατο ήταν ξανά εκεί, μένοντας στη σουίτα του για αρκετές ώρες. Κάτι ανάλογο συνέβη και την Κυριακή, όπου έμεινε στο γήπεδο για 5 ώρες! Έφτασε στη Νέα Φιλαδέλφεια στις 15:30, τρεις ώρες πριν την προπόνηση της ΑΕΚ, την οποία και παρακολούθησε.

Προφανώς, έδωσε το «παρών» και στο πρώτο παιχνίδι της ΑΕΚ. Από νωρίς, απόλαυσε την ατμόσφαιρα και παρέμεινε στη σουίτα του για αρκετή ώρα, και μετά το τέλος του αγώνα.

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο Δημήτρης Μελισσανίδης απολαμβάνει και σε προσωπικό επίπεδο την επιστροφή της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Μία υπόσχεση που έκανε πράξη.

 
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0