Football Talk

Αλμέιδα: «Καταλάβαμε το ρόλο και την αποστολή που είχαμε, τα παιδιά τα πήγαν εξαιρετικά»

Αλμέιδα: «Καταλάβαμε το ρόλο και την αποστολή που είχαμε, τα παιδιά τα πήγαν εξαιρετικά»

Στον παλμό που έδωσε ο κόσμος από την εξέδρα στάθηκε, στις πρώτες του δηλώσεις στην «OPAP Arena»,  ο Ματίας Αλμέιδα, μετά τη νίκη της ΑΕΚ με 4-1 επί του Ιωνικού.

Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο προπονητής της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, με την εμφάνιση της ομάδας του, στο νέο της γήπεδο, απέναντι στον Ιωνικό. Έμεινε ευχαριστημένος με τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του στον αγωνιστικό χώρο, ανταμείβοντας με πολύ ωραίο ποδόσφαιρο την «θερμή» παρουσία των οπαδών στις κερκίδες.

Για την προετοιμασία για το συγκεκριμένο παιχνίδι δήλωσε: «Είναι αλήθεια πως μιλήσαμε αρκετά σε σχέση με αυτό το παιχνίδι. Θέλαμε και έπρεπε να απορροφήσουμε την ενέργεια του κόσμου ως προς το θετικό και αυτό που ξέραμε είναι πως η γιορτή ήταν για τον κόσμο και εμείς έπρεπε να παίξουμε 90 λεπτά. Έπρεπε να καταλάβουμε το ρόλο και την αποστολή που είχαμε και νομίζω τα παιδιά τα πήγαν εξαιρετικά».

Όσον αφορά την προσωπική του εμπειρία μέσα από τον αγωνιστικό χώρο ανέφερε: «Κάτι το απίστευτο, το καταπληκτικό, υπάρχει τρομερή ενέργεια, η ομάδα έπαιξε μαζί με τον κόσμο»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0