Football Talk

Ανησυχία για Ζέκα: Τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο και αποχώρησε με φορείο!

Ανησυχία για Ζέκα:  Τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο και αποχώρησε με φορείο!
Άτυχος ξανά ο Κάρλος Ζέκα καθώς τραυματίστηκε στο γόνατο στον αγώνα της Κοπεγχάγης με την Άρχους και αποχώρησε με φορείο. Μεγάλη ανησυχία καθώς εκφράζονται φόβοι για μεγάλη ζημιά στο γόνατο, ένα χρόνο αφού υπέστη ρήξη χιαστού.
Δύσκολη στιγμή για τον Κάρλος Ζέκα καθώς τραυματίστηκε σοβαρά στον αγώνα της Κοπεγχάγης κόντρα στην Άαρχους. Ο διεθνής μέσος μεταφέρθηκε με φορείο εκτός γηπέδου και εκφράζονται φόβοι για μεγάλη ζημιά στο γόνατο, ένα χρόνο αφότου υπέστη ρήξη χιαστού. Το σοκαριστικό της υπόθεσης είναι ότι ήταν 3 Οκτωβρίου του 2021 όταν Έλληνας μέσος τραυματίστηκε! 

Ο Ζέκα αναμένεται φυσικά να περάσει από τις απαραίτητες εξετάσεις για να εκτιμηθεί το μέγεθος του τραυματισμού ωστόσο οι εκτιμήσεις δεν είναι αισιόδοξες.

Μετά τον αγώνα, ο προπονητής της Κοπεγχάγης, Τζέικομπ Νέιστρουπ δήλωσε για τον τραυματισμό του Ζέκα: «Είμαστε φυσικά πολύ χαρούμενοι με αυτή τη νίκη, αλλά είναι επίσης τραγικό για όλους μας να βλέπουμε τον Ζέκα να φέρεται με κάτι που μοιάζει με σοβαρό τραυματισμό. Τώρα πρέπει να δούμε τις επόμενες μέρες, γιατί ούτε μπορώ ούτε πρέπει να πω τι φταίει, αλλά δυστυχώς φαινόταν άσχημα».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0