Football Talk

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: Ντεμπούτο Νάσμπεργκ για τους γηπεδούχους, Μπερνάρντ αντί Παλάσιος στην αρχική ενδεκάδα το «τριφύλλι»

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: Ντεμπούτο Νάσμπεργκ για τους γηπεδούχους, Μπερνάρντ αντί Παλάσιος στην αρχική ενδεκάδα το «τριφύλλι»

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό για την 6η αγωνιστική της SuperLeague στο γήπεδο της Τούμπας και οι δύο ομάδες έχουν κάνει τις επιλογές τους για την αρχική ενδεκάδα.

Μετά την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω εθνικών ομάδων, η Super League επέστρεψε και στην 6η στροφή ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό. Οι δύο προπονητές έχουν κάνει τις επιλογές τους σχετικά με την αρχική ενδεκάδα.

Για τον ΠΑΟΚ ντεμπούτο θα κάνει ο Ιβάν Νάσμπεργκ, ενώ για τους φιλοξενούμενος εκτός αποστολή έμεινε ο Σεμπάστιαν Παλάσιος, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με τον αστράγαλο και στην 11αδα θα βρεθεί για πρώτη φορά από το ξεκίνημα ο Μπερνάρντ! Όσο για τον Μπέτζαμιν Βέρμπιτς, ο Σλοβένος από εχτές έχει έντονες στομαχικές διαταραχές και για αυτόν τον λόγο απουσιάζει από την αποστολή.

Στο αρχικό σχήμα για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς επιστρέφει επίσης το δίδημο στα στόπερ Σένκεφελντ-Μάγκνουσον.

 Αναλυτικά οι ενδεκάδες:

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Βιερίνια, Νάσμπεργκ, Ίνγκασον, Λύρατζης, Ντάντας, Κούρτιτς, Ντούγκλας Αουγκούστο, Ζίβκοβιτς, Ολιβέιρα.

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Σάντσες. Ρούμπεν, Τσέριν, Κουρμπέλης, Μπερνάρντ, Αϊτόρ, Σπόραρ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0