Football Talk

Ολυμπιακός – Ατρόμητος 2-0: Επιστροφή στις νίκες με εκπληκτικό Μπακαμπού στο ντεμπούτο Μίτσελ!

Ολυμπιακός – Ατρόμητος 2-0: Επιστροφή στις νίκες με εκπληκτικό Μπακαμπού στο ντεμπούτο Μίτσελ!

Η πρώτη νίκη του Ολυμπιακού στη 2η θητεία του Μίτσελ είναι γεγονός και ήρθε από τα πόδια του Μπακαμπού, 2-0 τον Ατρόμητο.

Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχθηκαν τον Ατρόμητο στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 6η αγωνιστική της Super League και επικράτησαν με 2-0 στο ντεμπούτο του Μίτσελ Γκονθάλεθ. 

1Ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Η πρώτη μεγάλη φάση ήρθε στο 13’ με τον Σισέ για τον Ολυμπιακό, ο οποίος βρέθηκε μόνος του στο δεύτερο δοκάρι αλλά η κεφαλιά του πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Γιαννιώτη.

Μάλιστα, στο ημίωρο του αγώνα ήρθε και άλλη χαμένη ευκαιρία με τον Μπακαμπού για τον Ολυμπιακό, με τον Γιαννιώτη να σταματάει με εντυπωσιακό τρόπο τον αντίπαλό του. 

Στο 37' ο Τζοβάρας έδωσε πέναλτι στους γηπεδούχους, για χέρι του Ροτάριου, όμως ο Γιαννιώτηςνίκησε τον Ελ Αραμπί κρατώντας το 0-0. 

Μέχρις ότου, οι Πειραιώτες να βρεθούν εκ νέου στο σημείο του πέναλτι, ύστερα από φάουλ του Κιβρακίδη στον Μπακαμπού. Με τον επιθετικό του Ολυμπιακού να ευστοχεί στο ντεμπούτο του και να γράφει το 1-0.

2Ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος έφτασε πολύ κοντά στο γκολ της ισοφάρισης στο 48’ και ακόμη πιο κοντά ο Ολυμπιακός στο δεύτερο γκολ με τον Μπακαμπού στο 57, αλλά ο Γιαννιώτης ήταν εκ νέου στη σωστή θέση. 

Τελικά, αυτό ήρθε από τον Κονγκολέζο στο 68ο λεπτό για να «σφραγίσει» την υπόθεση τρίποντο για την ομάδα του που έφτασε τους 11 βαθμούς στο πρωτάθλημα. 

Ο MVP

Ο καλύτερος παίκτης του αγώνα ήταν ο Σεντρίκ Μπακαμπού που έκρινε την αναμέτρηση με τα δύο γκολ του στο ντεμπούτο του. 

Η φάση του αγώνα

Το χαμένο πέναλτι του Ελ Αραμπί με τον Γιαννιώτη να πιάνει το δεύτερο πέναλτι στη καριέρα του κόντρα στη πρώην του ομάδα, Ολυμπιακό.

Οι ενδεκάδες:

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Τζολάκης, Σωκράτης, Σισέ, Βρσάλικο, Ρέαμπτσιουκ, Χουάνγκ Ινμπεόμ (90΄ Σαμασέκου), Εμβιλά, Βρουσάι (63’ Αγκιμπού Καμαρά), Μασούρας (63’ Γκάρι Ροντρίγκες), Μπακαμπού (72’ Αμπουμπακάρ Καμαρά), Ελ Αραμπί (46’ Βαλμπουενά)

Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Σουάρεθ (82’ Μαυρομάτης), Χατζηϊσαΐας, Ντε Μποκ, Κούεν, Γκονθάλεθ (82’ Έρλινγκμαρκ), Ροτάριου (70’ Μουνίθ), Φρίντγιονσον (82’ Τζαβίδας), Ρομπάιγ, Κγιάρτανσον

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0