Football Talk

Ατρόμητος: Με τον Κρις Κόλμαν οδηγό, δεν έχει να φοβάται τίποτα!

Ατρόμητος: Με τον Κρις Κόλμαν οδηγό, δεν έχει να φοβάται τίποτα!
Ο Ατρόμητος έχει ξεκινήσει ιδανικά το φετινό πρωτάθλημα και δεν θυμίζει σε τίποτα την περσινή αρχή. Το BN Sports καταγράφει.
Σχετικά Άρθρα
Η σεζόν 2021-22 θα ξεχαστεί γρήγορα στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο να φτάνει στο σημείο να κινδυνεύει μ υποβιβασμό. Πέρσι τέτοια εποχή, οι Περιστεριώτες μετρούσαν δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες συγκεντρώνοντας μόλις δύο βαθμούς. Αποτελούσε το χειρότερο ξεκίνημα στην ιστορία της ομάδας στην Super League. Με τον Ανχελ Λόπεθ στον πάγκο του και αποκτώντας παίκτες όπως οι Ευθύμης Κουλούρης, Δημήτρης Χατζηισαίας, Κυριάκο Παπαδόπουλο και Χουάν Μουνίθ (μεταγραφή από τον Βόλο), οι προσδοκίες ήταν μεγάλες. Τα αποτελέσματα όμως άλλα έδειξαν. Τελευταία θέση μετά από πέντε αγωνιστικές, γκρίνια από τους οπαδούς της ομάδας που έβλεπαν τα όνειρα για έξοδο στην Ευρώπη να γίνονται εφιάλτης.

Μπορεί η πρώτη νίκη να ήρθα την 10η αγωνιστική κόντρα στον ΠΑΟΚ, όμως η κατάσταση δεν καλυτέρευσε και οι αποφάσεις για ριζικές αλλαγές ήταν επιτακτικές. Η απόλυση του Γιώργου Παράσχου θα λειτουργούσε ως ένα ηλεκτροσόκ, όπως συμβαίνει συνήθως μετά από τέτοια κίνηση, όπως η ομάδα του Περιστερίου έπρεπε να βρει έναν προπονητή που θα έφερνε την δικιά του φιλοσοφία και θα βελτίωνε την κατάσταση στην ομάδα. Το όνομα αυτό; Κρις Κόλμαν.

Ο Ουαλός τεχνικός με σπουδαία θητεία σε Σουόνσι, Κρίσταλ Πάλας και Φούλαμ και ως προπονητής με την εθνική ομάδα της χώρας του, ερχόταν να αναλάβει τους Περιστεριώτες στην πιο δύσκολη στιγμή της ιστορίας τους. Ως προπονητής με την εθνική Ουαλίας έγραψε ιστορία οδηγώντας την ομάδα μέχρι τα ημιτελικά του Euro 2016 και φτάνοντας μέχρι την όγδοη θέση στην παγκόσμια κατάταξη, κάτι που ήταν ρεκόρ για την χώρα. Μετά το πέρασμα του από την Σάντερλαντ και την κινέζικη Χεμπέι, στις 7 Ιανουρίου 2022 ο «Cookie», όπως είναι το παρατσούκλι του, αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα, μετά το πέρασμά του από την Λάρισα, αναλαμβάνοντας το δύσκολο έργο να βγάλει από την κρίση τον Ατρόμητο και να τον οδηγήσει σε ασφαλή μονοπάτια.

atromitos_1_3.jpg

Στο ντεμπούτο του η ομάδα καταφέρνει και φεύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από τους Ζωσιμάδες βάζοντας το λιθαράκι ώστε η ομάδα του Περιστερίου να φτάσει τελικά σε μια σχετικά άνετη παραμονή. Το καλοκαίρι ήταν η ώρα για μεγάλες αλλαγές. Με τους Κουλούρη και Χαρίση να παίρνουν μεταγραφή σε Λιντζ και Σίβασπορ αντίστοιχα, και τον Κυριάκο Παπαδόπουλο να αποχωρεί για την Ουνιβερσιτάτεα Κραιόβα, τα ταμεία της ομάδας γέμισαν και έτσι ο Κρις Κόλμαν είχε την δυνατότητα να φέρει παίκτες που θα ακολουθούσαν την φιλοσοφία του.

Από την προετοιμασία φάνηκε πως γίνεται καλή δουλειά στον Ατρόμητο. Νίκες απέναντι σε ΟΦΗ και Ιωνικό, ισοπαλίες με Παναιτωλικό και Λαμία ήταν εξαιρετικά αποτελέσματα και αν δεν ερχόταν η ήττα στην Τούμπα στις καθυστερήσεις του αγώνα, η ομάδα του Περιστερίου θα βρισκόταν ακόμη πιο ψηλά στην βαθμολογία. Στο Περιστέρι μπορούν να αισιοδοξούν για την συνέχεια της ομάδας και στο πρόσωπο του Ουαλού Κρις Κόουλμαν βρήκαν την ηρεμία τους. Άλλωστε, όπως δήλωσε πρόσφατα ο ίδιος δεν φοβάται τίποτα, εμπιστεύεται τις ικανότητες των παικτών του ενώ ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του θα πάει για την νίκη στο Καραϊσκάκη στο επόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι όπως φαίνεται τα καλύτερα έρχονται για τον Ατρόμητο.

Σπύρος Μυλωνάς
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0