Football Talk

Έμεινε με δύο στόπερ ο Ολυμπιακός - Τραυματίστηκε και ο Μπα

Έμεινε με δύο στόπερ ο Ολυμπιακός - Τραυματίστηκε και ο Μπα

Μετά τον τραυματισμό του Παναγιώτη Ρέτσου, ο Μίτσελ στην προπόνηση της Τετάρτης να βγαίνει νοκ άουτ και ο Ουσεϊνού Μπα και ετοιμάζει την ομάδα του για το κυριακάτικο ματς με τον Ατρόμητο με δύο «ετοιμοπόλεμους» κεντρικούς αμυντικούς.

Τα προβλήματα τραυματισμών συνεχίζονται στον Ολυμπιακό με τον Μίτσελ να χάνει σχεδόν καθημερινά ποδοσφαιριστές. Μετά τον τραυματισμό του Ρέτσου ήρθαν οι τρεις(!) τραυματισμοί διεθνών ,με τους Ουί-Τζο Χουάνγκ, Λάιντνερ και Βατσλίκ να αποχωρούν με προβλήματα από τα παιχνίδια των Εθνικών τους ομάδων και την Τετάρτη… έδεσε το γλυκό! Ο Ουσεϊνού Μπα αποχώρησε τραυματίας από την προπόνηση και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα την Κυριακή.

Αυτό σε συνδυασμό με τον τραυματισμό του Ρέτσο και την μεταγραφή του Μανωλά, αφήνει τη δεδομένη στιγμή με μόλις δύο διαθέσιμους στόπερ. Τον Παπασταθόπουλο και τον Σισέ. Οι δυό τους θα ξεκινήσουν απέναντι στον Ατρόμητο, με τον Εμβιλά κυρίως αλλά και τον Βρσάλκο να αποτελούν λύσεις ανάγκης αν και εφόσον προκύψει και νέο απρόοπτο.

Παράλληλα δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία του Τζολάκη κάτω από τα δοκάρια και ενώ οι “ερυθρόλευκοι” περιμένουν τα αποτελέσματα της μαγνητικής του Βατσλίκ για να μάθουν το διάστημα της απουσίας του. 

www.bnsports.gr 

 
 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0