Football Talk

Η συμβολή του Α. Ζίβκοβιτς στο επιτυχημένο γκρουπ της Σερβίας και η ποδοσφαιρική «ωρίμανση»

Η συμβολή του Α. Ζίβκοβιτς στο επιτυχημένο γκρουπ της Σερβίας και η ποδοσφαιρική «ωρίμανση»

Ο Άντριγια Ζίβκοβιτς του ΠΑΟΚ είναι από τα βασικά μέλη της… ασταμάτητης Εθνικής Σερβίας του Ντράγκαν Στόικοβιτς και η ποδοσφαιρική σοβαρότητά του αποτυπώνεται στον αγωνιστικό χώρο ανεξαρτήτου της θέσης που αγωνίζεται. 

Ο Σέρβος εξτρέμ του «Δικέφαλου του Βορρά», Άντριγια Ζίβκοβιτς, άφησε τη Θεσσαλονίκη για να αγωνιστεί με την φανέλα της Εθνικής του ομάδας για το UEFA Nations League, γράφοντας «χιλιόμετρα» και βοηθώντας στο 2/2 και της πρωτιάς στον όμιλο.
Στιγμιότυπο_2022-09-28_5.26.11_μμ.png
Η Σερβία επιβεβαιώνει ότι βρίσκεται σε πολύ καλό «φεγγάρι», μιας και μετά την επική ανατροπή-πρόκρισης στην Πορτογαλία (2-1) τον περασμένο Νοέμβριο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, πραγματοποίησε μία άκρως πετυχημένη πορεία στο Nations League, εξασφαλίζοντας την άνοδο στη League A.

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ αγωνίζεται ως δεξί μπακ χαφ και έχει γίνει αντιληπτό από τη περσινή σεζόν πως οι βοήθειές του στην άμυνα είναι ενθαρρυντικές για το συγκεκριμένο κομμάτι των πλάνων του Λουτσέσκου. Μάλιστα, τη φετινή σεζόν αυτός ο εσωτερικός ρόλος γίνεται ακόμα πιο φανερός, με τον Ρουμάνο τεχνικό να έχει πλήρη εμπιστοσύνη (και) στην άμυνα από τη πλευρά που παίζει, είτε δεξιά, είτε αριστερά. 
IMG_4463_2.jpgΜε τον ίδιο να έχει και σημαντική συμβολή στην δημιουργία, όπως για παράδειγμα στο buzzer beater του Νάρεϊ με τον Ατρόμητο (2-1) και πιο πρόσφατα στον αγώνα ενάντια στη Σουηδία (4-1) στο πρώτο γκολ του Μίτροβιτς. 

Φοίβος Πεφάνης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0