Football Talk

Ολυμπιακός: Οι τρεις τραυματίες από τις Εθνικές και η απόφαση για τις μεταγραφές!

Ολυμπιακός: Οι τρεις τραυματίες από τις Εθνικές και η απόφαση για τις μεταγραφές!

Τόμας Βάτσλικ, Ντόρον Λάιντνερ και Ουί-Τζό Χουάνγκ αποχώρησαν με προβλήματα από τα παιχνίδια των Εθνικών τους ομάδων και στον Ολυμπιακό τους περιμένουν για να εκτιμήσουν τους τραυματισμούς.

Τρεις τραυματισμούς έφεραν στον Ολυμπιακό οι υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων και ο Μίτσελ περιμένει να μάθει το διάστημα της απουσίας τους. Για να τα πάρουμε από την αρχή, ο Ουί-Τζό Χουάνγκ μπήκε ως αλλαγή στο φιλικό παιχνίδι της Νότιας Κορέας με το Καμερούν στο 72ο λεπτό και αποχώρησε 10 λεπτά αργότερα. Ο ίδιος με δηλώσεις λίγο μετά το ματς ήταν καθησυχαστικός δηλώνοντας: «Ο τραυματισμός μου δεν είναι κάτι το σοβαρό. Είναι ένας μυϊκός πόνος, οπότε εάν το χειριστώ καλά και το αντιμετωπίσω με καλή θεραπεία θα είμαι καλύτερα σύντομα. Θεωρώ πως έτσι θα είμαι καλά σύντομα. Μετά το παιχνίδι με την Κόστα Ρίκα δεν ένιωθα τόσο καλά στην πλάτη μου διότι είχα τρέξει με μεγάλη ένταση και επηρεάστηκα. Και αυτό φαίνεται πως μου βγήκε και τώρα».

Η πρώτη εκτίμηση για τον Νοτιοκορεάτη επιθετικό είναι πως θα λείψει από κυριακάτικο ματς με τον Ατρόμητο και μένει να φανεί αν θα είναι διαθέσιμος για το ματς της Πέμπτης με την Κάραμπαγκ. Αν δε τα καταφέρει ο Ολυμπιακός θα πάει σε αυτό το κρίσιμο παιχνίδι με ουσιαστικά μόνο τον Ελ Αραμπί, αφού υπενθυμίζεται πως ο Μπακαμπού δεν είναι δηλωμένος στη λίστα.

Με πρόβλημα τραυματισμού αποχώρησε από το ματς των Ελπίδων του Ισραήλ με την Ιρλανδία και ο Ντόρον Λάιντνερ. Ο 20χρονος στην επικοινωνία του με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού τόνισε πως δεν έχει κάτι σοβαρό και η αλλαγή του έγινε για προληπτικούς λόγους. Εξέφρασε μάλιστα την σιγουριά πως μπορεί να αγωνιστεί από την Κυριακή κιόλας, ωστόσο και για αυτόν θα πρέπει να περιμένουν την εκτίμηση του ιατρικού τιμ των Πειραιωτών.

Τέλος, ο Τόμας Βατσλίκ τραυματίστηκε στον ώμο στο παχνίδι της Τσεχίας με την Ελβετία, επέστρεψε σήμερα στην Ελλάδα και περνάει από εξετάσεις για να φανεί το μέγεθος του προβλήματος. Από αυτές τις εξετάσεις εξαρτάται και το αν ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει σε μεταγραφή ελεύθερου ποδοσφαιριστή, καθώς ο Μίτσελ έχει αποφασίσει πως το ρόστερ είναι πλήρες και δεν χρειάζεται άλλον παίκτη. Αν, όμως, ο τραυματισμός του Τσέχου είναι σοβαρός τότε πιθανότατα θα αποκτηθεί τερματοφύλακας από την ελεύθερη αγορά για να μη μείνει η ομάδα μόνο με τον νεαρό Τζολάκη.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0