Football Talk

Μάνταλος: «Μια φορά το χρόνο βάζω τέτοιο γκολ, ο πανηγυρισμός μου βγήκε αυθόρμητα»

Μάνταλος: «Μια φορά το χρόνο βάζω τέτοιο γκολ, ο πανηγυρισμός μου βγήκε αυθόρμητα»

Ο Πέτρος Μάνταλος πέτυχε ένα φανταστικό γκολ στη νίκη της Ελλάδας με 3-1 σκορ επί της Βορείου Ιρλανδίας και όπως δήλωσε, είναι κάτι που συμβαίνει μια φορά τον χρόνο!

Εμφανώς χαρούμενος μετά τη νίκη αλλά και το γκολ που πέτυχε, ο Πέτρος Μάνταλος μίλησε την κάμερα της NOVA μετά το τέλος της αναμέτρησης Ελλάδα – Βόρεια Ιρλανδία, όπου η εθνική μας ομάδα επικράτησε με 3-1.

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής ρωτήθηκε για το αν νιώθει άνετα στη θέση που τον χρησιμοποιεί ο Γκουστάβο Πογέτ, καθώς και για τον πανηγυρισμό του στο φοβερό γκολ που σημείωσε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πέτρος Μάνταλος στη NOVA: Για το ματς: «Είναι αυτό που λένε μπαίνει μια στο τόσο. Μια φορά στη χρονιά βάζω τέτοιο γκολ. Αν δεν το κάνεις συχνά δεν λένε ότι το έχεις».

Για τη θέση που χρησιμοποιήθηκε: «Μεγάλη κουβέντα που έχει ξαναγίνει. Νιώθω ευχάριστα σε αυτή τη θέση. Μας βολεύει με τον Μπακασέτα να παίζουμε με ανάποδα πόδια σε αυτή τη θέση. Όλοι ξέρουν τι μπορεί να κάνει ο Τάσος».

Για τον πανηγυρισμό στο γκολ: «Δεν έχω κάποιον στάνταρ πανηγυρισμό, μου βγήκε αυθόρμητα, είμαι αυθόρμητος τύπος».

Για το καλό δεύτερο ημίχρονο της Εθνικής: «Το δεύτερο ημίχρονο ήταν μπορεί από τα καλύτερα που κάναμε στη διοργάνωση. Στην Κύπρο δεν είναι ότι ήμασταν χαλαροί, απλά μας έλειψε το γκολ. Εδώ τα πετύχαμε».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0