Football Talk

Σάουθγκεϊτ: «Ξέρω ότι θα κριθώ ανάλογα με το τι θα κάνουμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο!» (vid)

Σάουθγκεϊτ: «Ξέρω ότι θα κριθώ ανάλογα με το τι θα κάνουμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο!» (vid)

Αφοπλιστικός ήταν ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης της Αγγλίας με την Γερμανία, με τον προπονητή των «τριών Λιονταριών» να αναφέρεται στο Μουντιάλ και να επισημαίνει πως δεδομένα θα φύγει, σε περίπτωση που η ομάδα του δεν πάει καλά στο επικείμενο τουρνουά του Κατάρ.

Ο προπονητής της δευτεραθλήτριας Ευρώπης, Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ δήλωσε πως θα απολυθεί εάν η ομάδα του παρουσιάσει χαμηλή απόδοση στο προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο.

Στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης της τελευταίας αγωνιστικής του Nations League απέναντι στη Γερμανία, ο Σάουθγκεϊτ δήλωσε πως γνωρίζει τη σημασία του να κατευθυνθεί τα «τρία λιοντάρια» στο Κατάρ με επιτυχία, καθώς διαφορετικά, δύσκολα θα συνεχίσει στον πάγκο τους.

Συγκεκριμένα, είπε:

«Το μόνο που με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι να προετοιμάσω την ομάδα σωστά και μετά εστιάζουμε σε μια καλή εμφάνιση και ένα καλό αποτέλεσμα. Ξέρω ότι, τελικά, θα κριθώ για το τι θα συμβεί σε εκείνο το Παγκόσμιο Κύπελλο.»

«Φυσικά δεν είναι υγιές για την ομάδα να έχει αυτόν τον θόρυβο γύρω της, το καταλαβαίνω πλήρως. «Αλλά είναι για μένα να αναλάβω την ευθύνη, είναι για μένα να τους επιτρέψω να πάνε να παίξουν. Θέλω να νιώσουν την ελευθερία. Θα προέτρεπα τους οπαδούς να σταθούν πίσω από την ομάδα.

Το πώς με αντιμετωπίζουν στο τέλος ή όποτε, στο τηλέφωνο ή όπου αλλού, είναι εντελώς διαφορετικό. Αλλά αυτή είναι η τελευταία τους ευκαιρία να δουν τα αγόρια πριν πάνε στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Και είμαστε όλοι μαζί. Μπορούμε να πετύχουμε μόνο εάν πιέζουμε όλοι προς την ίδια κατεύθυνση και όλοι έχουμε αυτή τη θετική ενέργεια για να τα πάμε καλά».

www.bnsports.gr

 

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0