Football Talk

Προκριματικά Euro Κ21: Έκανε το πρώτο βήμα η Κροατία του Κοτάρσκι – Νίκες για Τσεχία και Σλοβακία

Προκριματικά Euro Κ21: Έκανε το πρώτο βήμα η Κροατία του Κοτάρσκι – Νίκες για Τσεχία και Σλοβακία

Νίκες με την ελάχιστη διαφορά για Κροατία (2-1 τη Δανία), Τσεχία (2-1 την Ισλανδία) και Σλοβακία (3-2 την Ουκρανία) για τα προκριματικά του Euro των Κ21.

Ο πρώτος γύρος των προκριματικών του Euro Κ21 (σχεδόν) ολοκληρώθηκε, καθώς τα 3/4 από τα παιχνίδια της ημέρας ολοκληρώθηκαν με τους Κροάτες, Τσέχους και Σλοβάκους να κρατάνε τη… μοίρα στα χέρια τους εν όψει των ρεβάνς. 

Παρά την υπεροχή της Δανίας, οι Κροάτες ήταν αυτοί που ήταν αποτελεσματικοί και βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα στο πρώτο μέρος δύο φορές με τους Βίντοβιτς και Μπέλιο. 

Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν δικαίως στο 58’ με τον Τέγνκσεντ της Ρόζενμποργκ, αλλά δεν μπόρεσαν να πάρουν κάτι παραπάνω από τον αγώνα. 

Την ίδια ώρα, Σλοβακία και Ουκρανία μοίρασαν γκολ και θέαμα σε ένα παιχνίδι «run and gun». Αρχικά, το σκορ άνοιξαν οι Σλοβάκοι στο 10’ με τον Σούσλοβ, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 1-1 στο 17’ με τον Γιούνικ.

Το ίδιο συνέβη και στα πρώτα τρία λεπτά του δευτέρου μέρους με τον Στρέλετς να κάνει το 2-1 στο 46’, αλλά τον Κρίσκιβ να το «ακυρώνει», γράφοντας το 2-2 στο 49’.  

Ωστόσο, οι Σλοβάκοι δεν το παράτησαν και σκόραραν για τρίτη φορά (3-2), εκ νέου με τον Στρέλετς στο 53’.  

Παράλληλα, οι Ισλανδοί «ξάφνιασαν» τους Τσέχους στο 26’ για το 1-0, ύστερα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μάγκνουσον, όμως το προβάδισμά τους διήρκησε μόλις επτά λεπτά, καθώς ο Βαλέντα ισοφάρισε σε 1-1 στο 33’. Ενώ η ολική ανατροπή έγινε στο 70’ από τον Σέικ για το 2-1.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0