Football Talk

Επέστρεψε μετά από 7 χρόνια και παρουσιάστηκε ο Μίτσελ: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος – Δεν χρειαζόμαστε πάνω από 24 παίκτες»

Επέστρεψε μετά από 7 χρόνια και παρουσιάστηκε ο Μίτσελ: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος – Δεν χρειαζόμαστε πάνω από 24 παίκτες»

Στον Ολυμπιακό βρίσκεται και επίσημα ο Μίτσελ, ο οποίος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των «ερυθρολεύκων» και επέστρεψε στον Πειραιά μετά από επτά χρόνια. Την παρουσίαση ανέλαβε σαφώς ο Βαγγέλης Μαρινάκης, με τον Ισπανό προπονητή να επισημαίνει χαρακτηριστικά πως «Χρειαζόμαστε νίκες», προκειμένου να βελτιωθεί η ψυχολογία.

Γεγονός είναι πλέον η επιστροφή του Μίτσελ στον Πειραιά και τον Ολυμπιακό μετά από επτά χρόνια, με τον Ισπανό προπονητή να παρουσιάζεται από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, να ευχαριστεί άπαντες και να δηλώνει ενθουσιασμένος για το ταξίδι που ξεκινάει.

Διευκρίνισε πως οι νίκες είναι ζητούμενο, την ώρα που ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού ναι μεν αποδέχθηκε την κριτική για την ομάδα του, αλλά κατέστησε σαφώς πως το -7 από την κορυφή βαθμολογίας είναι «πλασματικό».

Διαβάστε αναλυτικά όσα ειπώθηκαν από τον πρόεδρο και τον νέο προπονητή του Ολυμπιακού:

Marinakis.jpg

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Είχαμε μία καλή συνεργασία και όταν σταματήσαμε θέλαμε ο ένας το καλό του άλλου. Δεν θέλει περίοδο προσαρμογής. Δεν χρειάζεται να λέμε πολλές κουβέντες. Πολλή δουλειά, συγκέντρωση και απόδοση στο γήπεδο. Και κάτι άλλο. Για να τα βάλουμε στη θέση τους τα πράγματα. Διαβάζουμε διάφορα. Μιλάμε για έναν κακό Ολυμπιακό. Έχουμε διαβάσει πολλά. Σας λέω ότι αυτός ο κακός Ολυμπιακός με παίκτες που δεν έπιασαν την απόδοση που έπρεπε έχει ισοφαριστεί 5 φορές στην Ευρώπη στις καθυστερήσεις. Αυτό είναι καλό; Όχι δεν είναι. Θα μπορούσαμε όμως με την ίδια απόδοση να είχαμε πιο καλά αποτελέσματα. Και ας πάμε και στα 3 παιχνίδια που χάσαμε 7 βαθμούς. Η απόδοση του Ολυμπιακού και οι φάσεις με Αστέρα ήταν από τα καλύερά μας. Έπρεπε να είχαμε κερδίσει. Το ίδιο με τον Βόλο που είχαμε 3 δοκάρια. Ακόμα και στον Άρη έγινε ένα παιδαριώδες λάθος του αμυντικού με τον γκολκίπερ. Αλλιώς δεν θα χάναμε. Καλή η κριτική αλλά όχι υπερβολές.

Θα ήθελα να σας καλωσορίσω όλους. Να πω δύο κουβέντες για τον Μίτσελ. Ο Μίτσελ δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Τον γνωρίζουμε όλοι από τη θητεία του ως κορυφαίος παίκτης αλλά και προπονητής. Με τον Μίτσελ ζήσαμε κορυφαίες και ανεπανάληπτες βραδιές. Με έναν Ολυμπιακό να παίζει ανεπανάληπτο ποδόσφαιρο και να κοιτά στα μάτια Πρωταθλήτριες σε Ισπανία και Ιταλία. Παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο. Το ευχαριστηθήκαμε όλοι μας. Κατάφερε η ψυχολογία των παικτών να είναι η κατάλληλη. Μας γνωρίζει καλά».

Michel_2.jpg

Μίτσελ«Είμαι πολύ ευτυχισμένος άνθρωπος. Οι επαφές ήταν όλες γρήγορες. Ο άνθρωπος που μου τηλεφώνησε είναι στην αίθουσα και η απάντηση ήταν άμεση. Πότε έχουμε προπόνηση. Είχα βρεθεί κοντά στο να γυρίσω ξανά. Είναι μειονέκτημα ο μεγάλος αριθμός των παικτών. Για αυτό έχω ζητήσει από τον πρόεδρο και την ομάδα να μην έχουμε παραπάνω από 24 παίκτες.

Αυτό έχει φανεί σωστό σε όλους. Ξέρουμε πως δεν είναι εύκολο αλλά θεωρούμε πως θα γίνει. Ξέρω πως περνάμε μία δύσκολη φάση. Έχουμε καλούς παίκτες και την πρόθεση να ηρεμήσουμε την κατάσταση. Ξέρουμε και τα αποτελέσματα. Είμαστε ρεαλιστές και ξέρουμε τα προσόντα που έχουμε. Ότι αυτό μπορούμε να το μετατρέψουμε σε καλή απόδοση. Έχουμε και κάτι άλλο που δεν έχουν οι άλλοι. Την αμέριστη στήριξη του κόσμου.

Θα κοιτάξουμε το αυτονόητο. Να ανεβάσουμε την αυτοπεποίθηση των παικτών. Θέλουμε νίκες και για αυτό θέλουμε καλούς παίκτες που τους έχουμε. Οι παίκτες χρειάζεται να πιστέψουν στον εαυτό τους. Και αυτό θα το κάνουν.

Πραγματικά μου έχει μείνει αξέχαστο το πέρασμά μου από τον Ολυμπιακό. Συνέχισα να την παρακολουθώ και να την αγαπώ. Είναι η ψυχολογία και το καλό κλίμα που είχε η ομάδα και είμαι σίγουρος πως θα το αποκτήσουμε. Θέλουμε να επαναλάβουμε ότι κάναμε στην πρώτη χρονιά. Όχι τόσο όπως στη 2η. Είμαστε αισιόδοξοι πως θα τα καταφέρουμε.

Εδώ και 24 ώρες μου μιλάνε όλοι για τον Μαρσέλο. Μου λένε όμως το πόσο ταπεινός είναι. Είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα όσων έχουν ξεχωρίσει στη Ρεάλ. Όλοι θα θέλαμε έναν τέτοιο παίκτη. Αυτοί σου δείχνουν το πώς  να αγωνίζεσαι και να σέβεσαι έναν αντίπαλο. Σας υπόσχομαι μεγάλες βραδιές με Μαρσέλο και Χάμες. Το πιο σημαντικό είναι το τι προσωπικότητα θα αφήσουν. Αυτό δείχνει και το γούστο του προέδρου που διαλέγει παίκτες».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0