Football Talk

Παρουσιάστηκε ο Ντε Τζέρμπι από τη Μπράιτον

Παρουσιάστηκε ο Ντε Τζέρμπι από τη Μπράιτον

Προπονητής της Μπράιτον είναι πλέον με κάθε επισημότητα ο Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι, ο οποίος παρουσιάστηκε από τους «γλάρους», έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως ισχυρός άνδρας της ομάδας και αναφέρθηκε στην συζήτηση που είχε με τον Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος του είπε πως τον στηρίζει, εκτός από… δύο αγωνιστικές στην εκάστοτε σεζόν.

Γεγονός είναι πλέον η έναρξη μίας διαφορετικής εποχής στη Μπράιτον, με τον Γκρέιαμ Πότερ να αποτελεί παρελθόν μετά από μία τριετία και τον Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι να τον διαδέχεται, υπογράφοντας τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Μάλιστα, ο Ιταλός προπονητής αισίως παρουσιάστηκε από την διοίκηση των «γλάρων» και αφού έκανε ξεκάθαρο με τις δηλώσεις του πόσο πολύ ήθελε να μεταβεί στο Άμεξ, ρωτήθηκε και για τον Πεπ Γκουαρδιόλα.

Ο Ντε Τζέρμπι φαίνεται πως έχει συνομιλήσει με τον Καταλανό προπονητή, ο οποίος τον στηρίζει, αλλά του διευκρίνισε πως η αμοιβαία εκτίμησή τους, θα μπαίνει σε… παύση, μόνο για 180 λεπτά στην εκάστοτε σεζόν. Όταν δηλαδή Μπράιτον και Μάντσεστερ Σίτι θα τίθενται αντιμέτωπες!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0