Football Talk

Χόφενχαϊμ - Φράιμπουργκ 0-0: Μοιράστηκαν από ένα βαθμό και παρατείνουν τη μάχη της 3ης θέσης!

Χόφενχαϊμ - Φράιμπουργκ 0-0: Μοιράστηκαν από ένα βαθμό και παρατείνουν τη μάχη της 3ης θέσης!

Ισόπαλη αναδείχθηκε η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League, Φράιμπουργκ, με την Χόφενχαϊμ και οι δυο τους μοιράστηκαν από ένα βαθμό και έδωσαν παράταση στη μάχη της 3ης θέσης!  

Το κλείσιμο της 7ης αγωνιστικής στην Bundesliga ανέλαβε η Χοφενχάιμ με την Φράιμπουργκ στο τελευταίο παιχνίδι της Κυριακής (18/9).

Στην μάχη της τρίτης θέσης της βαθμολογίας, οι δύο ομάδες είχαν μοιρασμένη κατοχή, με την Φράιμπουργκ να έχει τις περισσότερες τελικές της αναμέτρησης, αλλά και να είναι απειλεί περισσότερο την αντίπαλο της. Παρόλα αυτά, δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί καμία από αυτή και να την μετουσιώσει σε γκολ. Οι γηπεδούχοι, με τη σειρά του είχαν και αυτή πληθώρα τελικών ευκαιριών, αλλά καμία από αυτές δεν κατέληξε στα δίχτυα.

Τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, κύλησαν… βασανιστικά, με τις δύο ομάδες να «βολεύονται» με το αποτέλεσμα, χωρίς να δίνει ο ένας στον άλλον το δικαίωμα για επικίνδυνες επιθέσεις. Έτσι η Φράιμπουργκ, μετά την επιβλητική εμφάνιση της στο Γεώργιος Καραϊσκάκης απέναντι στον Ολυμπιακό, δεν κατάφερε να πάρει το πολυπόθητο τρίποντο που αναζητούσαν για να έχουν το… πάνω χέρι στην 3η θέση της βαθμολογίας.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0