Football Talk

Ναντ – Λανς 0-0: Τρίτο ματς χωρίς γκολ και… τρίτωσαν τα αρνητικά αποτελέσματα μετά τη νίκη με τον Ολυμπιακό!

Ναντ – Λανς 0-0: Τρίτο ματς χωρίς γκολ και… τρίτωσαν τα αρνητικά αποτελέσματα μετά τη νίκη με τον Ολυμπιακό!

Μπορεί η Ναντ να ξεκίνησε νικηφόρα το ευρωπαϊκό της ταξίδι απέναντι στον Ολυμπιακό, όμως από εκεί και μετά, γίνονται φανερά τα αγωνιστικά της προβλήματα, καθώς οι Γάλλοι δεν σκόραραν για τρίτο σερί ματς και «τρίτωσαν» τα αρνητικά τους αποτελέσματα με το 0-0 κόντρα στη Λανς, στην 8η αγωνιστική της Ligue 1!

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο συνέχισε την πορεία της στην 8η αγωνιστική της Ligue 1 η Ναντ, η οποία βλέπει τα πράγματα να μην κυλούν καλά για αυτήν, στα τελευταία 270 αγωνιστικά της λεπτά, καθώς δεν έχει σκοράρει και προφανώς δεν έχει κατορθώσει να επικρατήσει.

Η τελευταία της νίκη είναι αυτή απέναντι στον Ολυμπιακό, στην πρεμιέρα του Europa League, με τους Γάλλους έκτοτε να μετρούν δύο ήττες με 3-0, με τη Καραμπάγκ να συμπεριλαμβάνεται σε αυτές και αισίως τη «λευκή» ισοπαλία κόντρα στη Λανς, στην 8η αγωνιστική της Ligue 1.

Στα της αναμέτρησης, η Ναντ ήταν καλύτερη από την αντίπαλό της, παρότι δεν είχε την κατοχή της μπάλας, είχε 12 ευκαιρίες για γκολ, τέσσερα σουτ εκτός στόχου και άλλα τόσα εντός, με τη μεγαλύτερη ευκαιρία της να πραγματοποιείται στο 66΄, όταν ο Μπλας δεν μπόρεσε να κερδίσει τον πρώην τερματοφύλακα της Νότιγχαμ Φόρεστ, Σάμπα, από πλεονεκτική θέση.

Κάπως έτσι, το 0-0 παρέμεινε μέχρι τέλους, με τη Ναντ να καταλαμβάνει την 15η θέση, με 7 βαθμούς σε 8 ματς και 11 γκολ κατά της, διαθέτοντας τη δεδομένη χρονική στιγμή, την 4η χειρότερη επίθεση στη Ligue 1.

Ναντ: Λαφόν, Παλουά (56' Κόρκια), Ζιρότο, Καστεγιέτο, Άπια, Μουτουσαμί, Σιριβέγια, Μερλίν, Σιμόν (87' Γκεσάν), Μπλας, Μοστάφα Μοχάμεντ (74' Γκανάγκο)

Λανς: Σάμπα, Μενίδα, Χαϊντάρα, Ντάνσο, Φρανκόφσκι (81' Μπόουρα), Αμπντούλ Σαμέντ, Φοφανά, Καμπό, Κόστα (65' Μορίς), Σοτόκα (81' Κακουτά), Οπέντα

 

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0