Football Talk

Λεβαδειακός – Αστέρας Τρίπολης 1-1: «Χ»αμένοι και οι δύο, παραμένουν χωρίς νίκη!

Λεβαδειακός – Αστέρας Τρίπολης 1-1: «Χ»αμένοι και οι δύο, παραμένουν χωρίς νίκη!
Μπορεί ο Λεβαδειακός να βρέθηκε μπροστά στο σκορ, αλλά η γρήγορη απάντηση της Τρίπολης κράτησε το παιχνίδι σε ισοπαλία, με τις δύο ομάδες να παραμένουν χωρίς νίκη σε 5 αγωνιστικές.

Ο Λεβαδειακός υποδέχτηκε τον Αστέρα Τρίπολης στη Λειβαδιά για την 5η αγωνιστική της Super League, νωρίς το απόγευμα της Κυριακής (18/9).

Οι δύο ομάδες χωρίς να έχουν πετύχει νίκη στο νέο πρωτάθλημα, έψαχναν τη νίκη που θα τους δώσει και το πρώτο τρίποντο της χρονιάς. Οι φιλοξενούμενοι προερχόντουσαν από την ήττα απέναντι στον Άρη και τρεις ισοπαλίες με Λαμία, Ολυμπιακό και Βόλο. Αντίθετα οι Βιωτοί, προέρχονται από τρεις ήττες με ΠΑΣ Γιάννινα, Παναθηναϊκό και Άρη, όπως και μια ισοπαλία με τον Ιωνικό.

1ο ημίχρονο

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με σουτ από τον Αστέρα Τρίπολης και τον Μπενίτο στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης με την μπάλα να περνάει άουτ. Οι Τριπολιτσιώτες μπήκαν πολύ δυναμικά στο παιχνίδι, ενώ ο Λεβαδειακός τους έδωσε την μπάλα και την κατοχή.

Η πρώτη φάση για τους γηπεδούχους, ήρθε στο 7ο λεπτό, με το Λούα-Λούα να επιχειρεί ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής με την μπάλα να περνάει άουτ, ενώ δύο λεπτά αργότερα (9’) ο ίδιος σούταρε εκ νέου και ο Παπαδόπουλος μπλόκαρε.

Μια σέντρα-σουτ από τον Τιλίκα στο 19ο λεπτό, δεν ανησύχησε τον Μάρκοβιτς, ο οποίος μπλόκαρε με ασφάλεια.

Η μεγαλύτερη φάση του πρώτου ημιχρόνου, ήρθε στο 34ο λεπτό για τον Λεβαδειακό, με τον Λούα-Λούα να σεντράρει από αριστερά στην περιοχή και τον Δούμτσιο να πιάνει ένα πλασέ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, παρά την καλή θέση του επιτιθέμενου.

Τέσσερα λεπτά μετά (38’), σε πανομοιότυπη ευκαιρία, ο Λούα-Λούα από την αριστερή πλευρά έβγαλε προωθημένη μπαλιά εντός της περιοχής για τον Δούμτσιο, ο οποίος έπιασε την μπαλιά και ο Παπαδόπουλος ήταν εκτός εστίας, αλλά η φάση δεν αξιοποιήθηκε και πάλι.

Λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, ο Παναγιώτου, επιχείρησε ένα μακρινό, αλλά δυνατό σουτ, όμως ο τερματοφύλακας του Αστέρα μπλόκαρε και πάλι με ασφάλεια.

2ο ημίχρονο

Ξεκίνημα με το δεξί, για τους Βοιωτούς, με τον Λιάγκα να ανοίγει το σκορ της αναμέτρησης στο 48ο λεπτό, μετά από το εκτελεσμένο φάουλ του Μουτίνιο και έκανε το 1-0.

Η απάντηση από τον Αστέρα δεν άργησε να έρθει, με τον Μπαρτόλο να δέχεται μια μπαλιά και να την γυρνάει άμεσα στην μικρή περιοχή, εκεί που περίμενε ο Καστάνιο και έκανε το 1-1 , μέσα σε 6 λεπτά (54’).

Ένα σουτ του Μπαρτόλο, στο 64ο λεπτό, με τον παίκτη του Αστέρα να βρίσκεται σε καλή θέση, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

Μια καλή φάση, με τον Τσιριγώτη να περνάει την μπάλα πάνω από τον Παπαδόπουλος στο 78’, αλλά ο Καστάνιο έδιωξε με ασφάλεια.

Στο 85ος λεπτό, ο Κωνσταντινίδης ανέτρεψε τον Μπαρτόλο και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα, όμως η φάση ελέγχθηκε από το VAR και η απόφαση διορθώθηκε με φάουλ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τιλίκα, όμως η μπάλα βρήκε στο τοίχος και η φάση τελείωσε.

Η φάση του αγώνα

Με πρωταγωνιστές τους Λούα-Λούα και Δούμτσο, ο Λεβαδειακός είχε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ πριν το ημίχρονο, όμως ο Έλληνας επιθετικό έστειλε πολύ άουτ την μπάλα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Λεβαδειακός (Γιάννης Τσαουσιάνης): Μάρκοβιτς, Κωνσταντινίδης, Βινίσιους, Λιάγκας, Παναγιώτου (88’ Μπαχανάκ), Χάμοντ, Μεχία (59’ Τσιριγώτης), Μπελμόντε, Μουτίνιο (70’ Σβάρκας), Δούμτσιος (59’ Βράκας), Λούα-Λούα (88’ Ρεγκίς).

Αστέρας Τρίπολης (Ηρακλής Μεταξάς): Παπαδόπουλος, Καστάνιο, Ζουκάνοβιτς, Καρμόνα, Άλβαρες, Στάνκο, Ντομίνγκες (46’ Μπαρτόλο), Μπερτόγλιο (74’ Μπαράλες), Τιλίκα, Ριέρα (46’ Γκαρντάβσκι), Μπενίτο (59’ Κρεσπί).

Δημήτρης Φεραδούρος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0