Football Talk

Αϊτόρ: «Είμαι πολύ χαρούμενος, στόχος να κερδίσουμε και στη Θεσσαλονίκη»

Αϊτόρ: «Είμαι πολύ χαρούμενος, στόχος να κερδίσουμε και στη Θεσσαλονίκη»
Ύστερα από την μαγική του εμφάνιση με το χατ-τρικ που έκανε στο 3-0 του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΣ Γιάννινα, ο Αϊτόρ έδωσε το σύνθημα για νίκη της ομάδας του και στην Θεσσαλονίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ την επόμενη αγωνιστική.
Πολύ χαρούμενος αλλά και προσηλωμένος στους στόχους της ομάδας του εμφανίσθηκε ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης του Παναθηναϊκού με 3-0 επί του ΠΑΣ ΓιάννιναΑϊτόρ. Ο Ισπανός άσος που πέτυχε χατ-τρικ στον αγώνα, έδωσε το σύνθημα για νίκη της ομάδας του και στην Θεσσαλονίκη την επόμενη αγωνιστική κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Αϊτόρ στην κάμερα της Cosmote TV:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Βοήθησα την ομάδα να πάρει τους τρεις βαθμούς και πήραμε νίκη πριν τη διακοπή για τις εθνικές. 

Το μηδέν στην άμυνα είναι αποτέλεσμα της θυσίας που κάνουμε και του τρεξίματος που ρίχνουμε. Είναι πολύ σημαντική νίκη και ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε και στη Θεσσαλονίκη.

Κάνω τη δουλειά μου όπως πάντα. Μέσα στην εβδομάδα μιλάγαμε με τον προπονητή και μου έλεγε να εκτελώ τα φάουλ όπως έκανα μικρός και τα κατάφερα. Ιδρώσαμε και δοξάσαμε σήμερα τη φανέλα και είμαι χαρούμενος».

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0