Football Talk

Γκλάντμπαχ - Λειψία 3-0: Ο σούπερ Χόφμαν «βύθισε» ακόμη περισσότερο την ομάδα του Μάρκο Ροζέ

Γκλάντμπαχ - Λειψία 3-0: Ο σούπερ Χόφμαν «βύθισε» ακόμη περισσότερο την ομάδα του Μάρκο Ροζέ
Σπουδαία νίκη της Γλάντμπαχ στην έδρας της, εκεί όπου επικράτησε δια περιπάτου επί της Λειψίας με τελικό σκορ 3-0.

Δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, ακόμη ένα στο δεύτερο και τρεις βαθμοί για την Γκλάντμπαχ, η οποία παραμένει στην πρώτη εξάδα και σε τροχιά Ευρώπης. Στην αντίπερα όχθη το άσχημο ξεκίνημα της Λειψίας συνεχίζεται, παραμένοντας στην 12 θέση με μόλις οκτώ βαθμούς σε επτά αναμετρήσεις.


Καθολικά ανώτεροι οι γηπεδούχοι στο πρώτο μέρος κατόρθωσαν να εκδηλώσουν 18 τελικές και να πετύχουν δύο τέρματα. Λίγο πριν την συμπλήρωση δέκα λεπτών παιχνιδιού o Xόφμαν άνοιξε το σκορ, έπειτα από νωχελική επέμβαση του Γκουλάσι και ριμπάουντ που κατέληξε σε έυκολο τέρμα. Ο ίδιος μάλιστα πέτυχε στο 35' και το 2-0, όταν σε αντεπίθεση ο Τουράμ του πέρασε εξαιρετική μπαλιά, βγάζοντας τον φάτσα με την αντίπαλη εστία. 

Η εικόνα της Λειψίας βελτιώθηκε, αλλά η κακή αμυντική της λειτουργεία δεν της επέτρεψε να παλέψει. Πριν την συμπλήρωση ενός τετάρου στο δεύτερο μέρος ο Μπενσεμπάινι έβαλε «ταφόπλακα» στην ομάδα του Μάρκο Ροζέ, έπειτα από αδράνεια στην καρδιά της περιοχής και υπέροχο σκάψιμο πάνω από το κεφάλι του Ζόμερ.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Γκλάντμπαχ: Ζόμερ, Μπενσεμπάινι, Ελβένι, Φρίντριχ, Σκαλί, Κράμερ, Βάιγκλ (91' Γιάντσκε), Στιντλ (80' Βολφ-86' Χέρμαν), Χόφμαν (90' Λάινερ), Κονέ, Τουράμ (90' Μίνπολ)

Λειψία: Γκουλάσι, Χένρικς (80' Νοβόα Ράμος), Ορμπάν, Γκβάρντιολ, Ράουμ, Καμπλ, Χαϊντάρα (46' Σλάγκερ), Ενκουκού, Σομποσζλάι, Ενκουκού, Φόρσμπεργκ (46' Βέρνερ), Σίλβα (67' Πόουλσεν)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0