Football Talk

Κορμπεράν: «Προέχει το να βρούμε λύσεις, από το να συζητάμε για το μέλλον!»

Κορμπεράν: «Προέχει το να βρούμε λύσεις, από το να συζητάμε για το μέλλον!»
Οι δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού, Κάρλος Κορμπεράν, μετά την ήττα της ομάδας του από τη Φράιμπουργκ (15/09), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 7ου ομίλου του Europa League.
Εμφανώς προβληματισμένος από την εικόνα του Ολυμπιακού στην ήττα με 3-0 (15/09) από τη Φράιμπουργκ, στο δεύτερο ματς που έδωσε στους φετινούς ομίλους του Europa League

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε μιλώντας στην COSMOTE TV:

«Από την αρχή του παιχνιδιού ήμασταν χειρότεροι από τον αντίπαλο. Στην πίεση, στις μονομαχίες και στις στημένες φάσεις. Δεν μας άφηνε να κάνουμε το παιχνίδι μας όταν βγαίναμε μπροστά, ενώ όποτε πλησίαζε την περιοχή μας ήταν ιδιαίτερα απειλητικός. Δεν δούλεψε καλά, ούτε η επίθεση, ούτε η άμυνα».

Αν έχει να κάνει με την πνευματική προετοιμασία:
«Όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά, η ευθύνη βαραίνει τον προπονητή περισσότερο. Είναι δική του δουλειά να βρει λύσεις για να αποδώσει η ομάδα».

Για την πρόκριση:
«Πρέπει να δούμε τι δεν πάει καλά, να βρούμε λύσεις, για μπορούμε να σκεφτούμε το μέλλον και τις πιθανότητες που έχουμε για πρόκριση».

Για την συνεχή ενίσχυση του συλλόγου:
«Το μυαλό μας είναι στη σημερινή ήττα, δεν έχουμε την πολυτέλεια να σκεφτούμε πώς θα διαχειριστούμε τους νέους μας παίκτες. Σήμερα μας απασχολεί η απογοήτευση των καταπληκτικών οπαδών μας, που δημιούργησαν μία απίθανη ατμόσφαιρα, αλλά εμείς δεν καταφέραμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών τους». 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0