Football Talk

Europa League: Νίκησε η Καραμπάγκ και αγχώνει τον Ολυμπιακό – Άνετο πέρασμα της Γιουνάιτεντ από το Τιρασπόλ! (video)

Europa League: Νίκησε η Καραμπάγκ και αγχώνει τον Ολυμπιακό – Άνετο πέρασμα της Γιουνάιτεντ από το Τιρασπόλ! (video)
Μεγάλες νίκες για Καραμπάγκ και Τραμπζονσπόρ, άνετη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην δεύτερη αγωνιστική του Europa League.

Γεμάτες γκολ ήταν οι αναμετρήσεις του πρώτου μισού της 2ης αγωνιστικής στο Europa League. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χωρίς να αγχωθεί πέρασε νικηφόρα με 2-0 από την έδρα της Σέριφ. «Σεφτέ» στους βαθμούς έκανε η Καραμπάγκ, που βρίσκεται στον όμιλο του Ολυμπιακού, επικρατώντας 3-0 της Ναντ. Πρώτο «τρίποντο» και για την Τραμπζονσπόρ των Μπακασέτα και Σιώπη.

Η Καραμπάγκ με μια εξαιρετική εμφάνιση στο δεύτερο μέρος του αγώνα κόντρα στη Ναντ, βρήκε τρία γκολ και κατόρθωσε να πανηγυρίσει μια σημαντική νίκη στον 7ο όμιλο του Europa League, που βρίσκεται και ο Ολυμπιακός. Οι Αζέροι προηγήθηκαν στο 60’ με τον Οβούσου, ενώ πέντε λεπτά μετά διπλασίασαν τα γκολ τους με τον Ζουμπίρ. Το τελικό 3-0 «έγραψε» στο 72’ ο Γιάνκοβιτς.

Συνήλθε από το στραπάτσο της πρώτης αγωνιστικής η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που πέρασε άνετο βράδυ στο Τιρασπόλ κόντρα στην Σέριφ (2-0). Ένα εξαιρετικό γκολ από τον Σάντσο στο 17’ και ένα πέναλτι του Κριστιάνο Ρονάλντο, χάρισαν τους πρώτους βαθμούς στην ομάδα του Τεν Χαγκ στον 5ο όμιλο. 


Στο έτερο ματς του γκρουπ, η Ρεάλ Σοσιέδαδ λύγισε την Ομόνοια (2-1) στο 80’ με γκολ του Σόρλοθ και σημείωσε τη δεύτερη νίκη της στη διοργάνωση.

Μεγάλη νίκη πανηγύρισε και η Τραμπζονσπόρ, έχοντας τους Τάσο Μπακασετά και Μανώλη Σιώπη στην βασική ενδεκάδα. Οι πρωταθλητές Τουρκίας επικράτησαν με σκορ 2-1 του Ερυθρού Αστέρα, με τον αρχηγό της Εθνικής Ελλάδος να δίνει την ασίστ στον Τρεζεγκέ για το δεύτερο γκολ της ομάδας του.

 

Έκτος όμιλος με δύο ματς των… έξι γκολ! Στη Δανία η Μίντιλαντ «διέλυσε» την Λάτσιο με 5-1, ενώ η Φέγενορντ «σκόρπισε» την Στουρμ Γκρατς με σκορ 6-0.


Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

5ος όμιλος

Ρεάλ Σοσιεδάδ – Ομόνοια 2-1 (30’ Γκεβάρα, 80’ Σόρλοθ – 72’ Μπρούνο)

Σερίφ Τιρασπόλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-2 (17’ Σάντσο, 39’ πεν. Ρονάλντο)

6ος όμιλος

Φέγενορντ – Στουρμ Γκρατς 6-0 (9’, 41’ Γιάχαμπανσκ, 31’ Χάνκο, 34’ Ντανίλο, 66’ Χιμένες, 78’ Ιντρίσι)

Μίντιλαντ – Λάτσιο 5-1 (26’ Παουλίνιο, 30’ Καμπά, 52’ πεν. Εβάντερ, 67’ Ίσακσεν, 72’ Σβιατσένκο – 57’ Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς)

7ος όμιλος

Καραμπάγκ – Ναντ 3-0 (60’ Οβούσου, 65’ Ζουμπίρ, 72’ Γιάνκοβιτς)

Ολυμπιακός  - Φράιμπουργκ 0-3 (5’ Χόφλερ, 25’, 53’ Γκρέγκοριτς)

8ος όμιλος

Τραμπζονσπόρ – Ερυθρός Αστέρας 2-1 (16’ Χάμσικ, 68’ Τρεζεγκέ – 89’ Νίκολιτς)

Μονακό – Φερεντσβάρος 0-1 (80’ Βεκσέι)

 

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0