Football Talk

Ο Μποέλι πρότεινε ένα all star game μεταξύ των ομάδων της Premier League και ο Κλοπ του είπε… «Πάρε με τηλέφωνο»!

Ο Μποέλι πρότεινε ένα all star game μεταξύ των ομάδων της Premier League και ο Κλοπ του είπε… «Πάρε με τηλέφωνο»!

Μία ιδέα που δεν έχει εφαρμοστεί ποτέ στο αγγλικό ποδόσφαιρο, έπεσε στο τραπέζι από τον Τοντ Μποέλι, ο οποίος πρότεινε να λάβει χώρα ένα all star game μεταξύ των ομάδων της Premier League, με στόχο το κέρδος. Φυσικά, η δήλωσή του ξεσήκωσε αντιδράσεις, με τον Γιούργκεν Κλοπ να το καυτηριάζει, μετά τη νίκη της Λίβερπουλ επί του Άγιαξ, αλλά να μην το… αποκλείει κιόλας, καλώντας τον να τον πάρει τηλέφωνο!

Προφανώς και είναι καινοτόμο. Για την ακρίβεια, είναι η απόλυτη συνέπεια το να αγοράζουν και να μπαίνουν επίσημα στην Premier League, επενδυτές από άλλες χώρες. Διαφορετικές ιδέες, διαφορετικές κουλτούρες και μία άγνοια κινδύνου, η οποία αδιαμφισβήτητα, ενδέχεται να προκαλέσει αντιδράσεις.

Αυτό ακριβώς συνέβη και με τον Τοντ Μποέλι, ο οποίος θέλει να ενώσει την Premier League για ένα διήμερο, προτείνοντας την διεξαγωγή ενός all star game, με παίκτες από το Big 6 αλλά και από άλλους συλλόγους, αναλογικά με τη γεωγραφική τους θέση.

Τι σημαίνει αυτό; Πως συμπαίκτες σε αυτές τις δύο ομάδες θα ήταν ποδοσφαιριστές που εδρεύουν στο Λονδίνο, αλλά και ορισμένοι από όσους απαρτίζουν τη Λίβερπουλ και την Έβερτον.

Η τοποθέτηση του Τοντ Μποέλι, δημιούργησε αυτόματα μία… σύγχυση στην Premier League, με τον Γιούργκεν Κλοπ να συγκρίνει την Αμερική με την Αγγλία, να αναφέρει πως δύσκολα θα υλοποιηθεί, αλλά να το χαρακτηρίζει… ενδιαφέρον.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε ο Γερμανός, μετά τη νίκη της Λίβερπουλ επί του Άγιαξ:

«Σκεφτείτε μια ομάδα με παίκτες των Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ και Έβερτον μαζί και παίκτες των Άρσεναλ και Τότεναμ να παίζουν παρέα...» σχολίασε χαρακτηριστικά και περισσότερο επιχείρησε με πλάγιο και ευγενικό τρόπο να δείξει πως θεωρεί ότι ο Μπόελι ακόμα δεν έχει καταλάβει πόσο ζόρικα είναι τα πράγματα με το αγγλικό πρωτάθλημα.

«Όταν βρει κενή ημερομηνία ας με πάρει ένα τηλέφωνο. Ξεχνάει ότι στις ΗΠΑ έχουν και διάλειμμα τεσσάρων μηνών και είναι χαρούμενοι να παίξουν το All-Star. Θα φέρει και τους Harlem Globetrotters;

Δεν είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος θέλει να το δει αυτό... Σκεφτείτε μια ομάδα με παίκτες των Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ και Έβερτον μαζί, αλλά και παίκτες των Άρσεναλ και Τότεναμ μαζί... Θα έχει ενδιαφέρον αυτό! Αλήθεια τώρα, το είπε; Ενδιαφέρον!» ήταν τα λόγια του Κλοπ.

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0