Football Talk

Φράιμπουργκ – Γκλάντμπαχ 0-0: Ισοπαλία κόντρα στην Μπορούσια πριν τη μάχη με τον Ολυμπιακό (video)

Φράιμπουργκ – Γκλάντμπαχ 0-0: Ισοπαλία κόντρα στην Μπορούσια πριν τη μάχη με τον Ολυμπιακό (video)

Σε ένα ματς με αρκετές φάσεις αλλά χωρίς γκολ, η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League Φράιμπουργκ έμεινε ισόπαλη κόντρα στην Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ.

Ισόπαλοι 0-0 αναδείχθηκαν Φράιμπουργκ και Γκλάντμπαχ, στο ματς που έριξε αυλαία στην 6η αγωνιστική της Bundesliga. Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού συνέχισε την εξαιρετική πορεία της στο πρωτάθλημα και πλέον φιγουράρει στη δεύτερη θέση της Bundesliga με 13 βαθμούς πίσω μόνο από την Ουνιόν Βερολίνου.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι, είχαν υψηλά ποσοστά κατοχής αλλά δεν μπόρεσαν να μετουσιώσουν την υπεροχή τους σε κάποιο γκολ. Η ομάδα του Ντάνιελ Φάρκε απειλούσε κυρίως με σουτ τον τερματοφύλακα της Φράιμπουργκ. Ο Φλένκεν πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση για τους γηπεδούχους και κράτησε το μηδέν για την ομάδα του.

Η κυριαρχία των φιλοξενούμενων συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο όμως η Φράιμπουργκ αμύνθηκε υποδειγματικά και δεν άφησε τους αντιπάλους της να φτάσουν στο γκολ ενώ παράλληλα ήταν εξαιρετικά επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις χωρίς όμως να μπορέσει η ίδια να σκοράρει. Στο 76’ μάλιστα οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να φτάσουν στο γκολ της νίκης όμως ο Σόμερ είπε όχι στο σουτ του Τζέονγκ και το 0-0 δεν άλλαξε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.



Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ: Φλέκεν, Σιλντιγιά, Γκίντερ, Λίνχαρτ, Γκιούντερ, Εγκεστάιν, Χέφλερ, Ντόαν, Κέρεχ, Γκρίφο, Γκρέγκοριτς

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Ζόμερ, Σκάλι, Φρίντριχ, Βάιγκλ, Μπενσεμπαϊνί, Κράμερ, Κονέ, Χόφμαν, Νοϊχάουζ, Στιντλ, Τουράμ


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0