Football Talk

Ατρόμητος: Από την κόλαση στον… παράδεισο, σε ένα ημίχρονο εκτός έδρας, για πρώτη φορά μετά το ματς-καριέρας του Βασιλακάκη!

Ατρόμητος: Από την κόλαση στον… παράδεισο, σε ένα ημίχρονο εκτός έδρας, για πρώτη φορά μετά το ματς-καριέρας του Βασιλακάκη!

Την καλύτερή του εμφάνιση υπό τις οδηγίες του Κρις Κόλμαν πραγματοποίησε αναμφίβολα ο Ατρόμητος, ο οποίος επικράτησε με 4-1 του Ιωνικού στη Νίκαια, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, στο πρώτο μέρος και είχε πέντε χρόνια να προβεί σε ανατροπή, εκτός έδρας, σε ένα ημίχρονο! Έφερε το ματς «τούμπα» και μας «ανάγκασε» να ανατρέξουμε σε ένα από τα καλύτερα ματς στην καριέρα του Θοδωρή Βασιλακάκη!

Ένας Ατρόμητος που θυμήθηκε έντονα το παρελθόν του, σε 45 λεπτά, έκανε την εμφάνισή του στη Νίκαια, στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον Ιωνικό, με τους Περιστεριώτες να επικρατούν με 4-1, παρότι βρέθηκαν να χάνουν στην ανάπαυλα, χάρη στην απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μεντόσα.

Ωστόσο, στην επανάληψη, γύρισε ο διακόπτης και ο Κρις Κόλμαν πανηγύρισε την πιο μεγάλη σε έκταση νίκη της ομάδας του, στο διάστημα παρουσίας του στην Ελλάδα. Με τη λήξη της αναμέτρησης της 4ης αγωνιστικής της Super League, ο Ατρόμητος μας έκανε να αναζητήσουμε την τελευταία φορά που επέστρεψε από την κόλαση στον… παράδεισο, μέσα σε ένα ημίχρονο, υπό την προϋπόθεση το ματς να έχει λάβει χώρα εκτός έδρας και να είναι σε κανονική διάρκεια πρωταθλήματος.

Και η απάντηση είναι γεγονός. Χρονολογείται πριν από μία πενταετία, τον Δεκέμβριο του 2017 και συμπεριλαμβάνεται σε μία από τις καλύτερες σεζόν στην σύγχρονη ιστορία του Ατρομήτου. Με τον Νταμίρ Κάναντι στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, τον Ουάρντα βασικό, το δίδυμο Ρισβάνης και Χατζηϊσαίας (μοναδικός συνδετικός κρίκος ως βασικός) στα στόπερ και τον Ούμπιντες αρχηγό.

Ωστόσο, το τελικό 3-1 υπέρ του Ατρομήτου(1-0) στο ημίχρονο, διαμορφώθηκε χάρη σε έναν… αφανή ήρωα. Τον Θοδωρή Βασιλακάκη, που τότε διαδραμάτισε κομβικό ρόλο, στην αήττητη πορεία της ομάδας του μέχρι και την 9η αγωνιστική και την κορυφή της βαθμολογίας μέχρι το Νοέμβριο.

Ο Έλληνας ισοφάρισε με ψαλιδάκι και διαμόρφωσε το τελικό σκορ με απίστευτο σουτ εκτός περιοχής, σε ένα ματς… καριέρας του Βασιλακάκη, που δεδομένα μνημονεύεται ακόμη και σήμερα στο Περιστέρι!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0