Football Talk

Ράγιο Βαγιεκάνο – Βαλένθια 2-1: Το Βαγιέκας «μίλησε» και οι γηπεδούχοι συνέχισαν την παράδοση! (video)

Ράγιο Βαγιεκάνο – Βαλένθια 2-1: Το Βαγιέκας «μίλησε» και οι γηπεδούχοι συνέχισαν την παράδοση! (video)

Την καλύτερή της φετινή εμφάνιση πραγματοποίησε η Ράγιο Βαγιεκάνο απέναντι στην Βαλένθια, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 2-1, έχοντας ως κινητήριο μοχλό το Βαγιέκας, το οποίο πανηγύρισε ξανά, για πρώτη φορά μετά από 11 ματς!

Μεσολάβησαν έξι μήνες έως ότου η Ράγιο να επιστρέψει και πάλι στις νίκες στην έδρα της, πράγμα που κατάφερε για πρώτη φορά μετά τον Φεβρουάριο, σε επίπεδο πρωταθλήματος, συνεχίζοντας την θετική της παράδοση απέναντι στην Βαλένθια.

Κέρδισε με 2-1, σημειώνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και πανηγύρισε μόλις την 2η φετινή της νίκη, σε 5 αγωνιστικές, ανεβαίνοντας ακριβώς στη μέση της βαθμολογίας και προσπερνώντας την αντίπαλό της, που έμεινε 12η.

Το σκορ άνοιξε ο Παλαθόν στο 5ο λεπτό, για να έρθει το αυτογκόλ του Νίκο στο 53’ και να διαμορφώσει το 2-0 της ομάδας του, με τη Ράγιο μάλιστα να δέχεται μόλις τρεις εντός εστίας τελικές προσπάθειες και… καμία στο πρώτο ημίχρονο, με τη μείωση του σκορ να έρχεται από τον Ντιακαμπί στο 93'!

Κάπως έτσι, η ομάδα του Ιραόλα παρέμεινε δίχως εντός έδρας ήττα από την Βαλένθια, μετά το 2015 και αναμένει την επιστροφή του Ρανταμέλ Φαλκάο στα γκολ, που δεν τα έχει καταφέρει από το Μάιο και έπειτα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0