Football Talk

Ολυμπιακός: Στο ίδιο έργο θεατές - Δέχθηκε για 4η φορά φέτος στην Ευρώπη γκολ στις καθυστερήσεις (video)

Ολυμπιακός: Στο ίδιο έργο θεατές - Δέχθηκε για 4η φορά φέτος στην Ευρώπη γκολ στις καθυστερήσεις (video)

Για τέταρτη φορά φέτος ο Ολυμπιακός «πληγώθηκε» στις καθυστερήσεις ευρωπαϊκής αναμέτρησης και φαίνεται ότι το πάθημα δεν έχει γίνει… μάθημα για την ομάδα του Κορμπεράν.

Σχετικά Άρθρα

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στην Νάντη από την τοπική ομάδα με σκορ 2-1, χάρη σε γκολ του Γκεσάν στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης και ξεκίνησε με ήττα τις υποχρεώσεις του στους ομίλους του Europa League.

Πρόκειται για το τέταρτο γκολ που δέχονται οι «ερυθρόλευκοι» ελάχιστες στιγμές πριν την λήξη ευρωπαϊκής αναμέτρησης φέτος, κάτι που αναμφίβολα θα έχει προβληματίσει τον τεχνικό της ομάδας, Κάρλος Κορμπεράν, αφού οι παίκτες του δείχνουν να μην μένουν συγκεντρωμένοι ως το τελικό σφύριγμα.

Συγκεκριμένα, το αρνητικό αυτό σερί ξεκίνησε στην Χάιφα, όταν οι «ερυθρόλευκοι» δέχθηκαν ένα πολύ τυχερό γκολ ισοφάρισης από τον Χαζίζα στο 90+2’.

 

Ακολούθως, στον αγώνα της Μπρατισλάβας κόντρα στην Σλόβαν για τα προκριματικά του Europa League ο Ολυμπιακός ήταν μπροστά στο σκορ ως το 90+4’, όταν ο Σάπονιτς ισοφάρισε σε 1-1 και έστειλε το ματς στην παράταση.

 

Η τρίτη φορά που την «πάτησε» η ελληνική ομάδα ήταν στα πλέι οφ του Europa League, όταν στο Γ. Καραϊσκάκης, πάλι όντας μπροστά στο σκορ με 1-0 κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού, δέχθηκε γκολ από τον Πίττα στο 90’.

Το πάθημα δεν έχει γίνει… μάθημα ακόμα, από ότι φαίνεται στους «ερυθρόλευκους» αφού είχαν την ευκαιρία να φύγουν από τη Ναντ, έστω με τον βαθμό της ισοπαλίας. Η αμυντική ολιγωρία τους όμως στις καθυστερήσεις, έδωσε τη δυνατότητα στον Γκεσάν να σκοράρει και να χαρίσει τη νίκη στους Γάλλους για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Βασίλης Βασιλείου

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0