Football Talk

Κουχάρσκι: «Η ΑΕΚ θα είναι διαφορετική ομάδα στο νέο γήπεδο»

Κουχάρσκι: «Η ΑΕΚ θα είναι διαφορετική ομάδα στο νέο γήπεδο»

Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Ράντεκ Κουχάρσκι, μίλησε για τις μεταγραφικές κινήσεις της Ένωσης, καθώς και για την επιστροφή της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Λόγο για έξυπνες μεταγραφικές κινήσεις έκανε ο Ράντεκ Κουχάρσκι σε δηλώσεις του την Τετάρτη (7/9). Ο τεχνικός διευθυντής του «Δικεφάλου» μίλησε σε εκροσώπους Τύπους, τονίζοντας ότι η ΑΕΚ είναι ένα μεγάλο κλαμπ και πως το νέο γήπεδο θα δώσει άλλον... αέρα στον σύλλογο!

«Η ΑΕΚ είναι ένα πολύ μεγάλο κλαμπ. Φαίνεται από όλους τους τομείς πάνω στους οποίους δουλεύουμε. Έχουμε όλα όσα θα έπρεπε να έχουμε για να δουλέψουμε σωστά όπως εάν μεγάλο κλαμπ.

Είναι πάντα πολύ δύσκολο όταν υπάρχει καινούργιος τεχνικός διευθυντής, καινούργιος προπονητής και όλα δουλεύονται από την αρχή. Ήταν ένα καλοκαίρι με πολλή δουλειά, όπως γίνεται πάντα το καλοκαίρι. Στις μεταγραφές κινηθήκαμε έξυπνα και νομίζω ότι τελικά φέραμε αυτά που χρειαζόμασταν. Όλα θα φανούν στο γήπεδο», ήταν τα λόγια του τεχνικού διευθυντής της Ένωσης.

Τέλος, ο Κουχάρσκι αναφέρθηκε και στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ λέγοντας ότι, «και το 2009-10 όπου η Λέγκια πήγε από το παλιό στο καινούργιο της γήπεδο ήταν πραγματικά μια διαφορετική ομάδα. Πιστεύω ότι το ίδιο θα γίνει και με την ΑΕΚ».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0