Football Talk

Οριστικό: Στην ΑΕΚ ο Παγκόσμιος πρωταθλητής, Τζιμπρίλ Σιντιμπέ - «Έκλεισε» Φαν Βέερτ! (video)

Οριστικό: Στην ΑΕΚ ο Παγκόσμιος πρωταθλητής, Τζιμπρίλ Σιντιμπέ - «Έκλεισε» Φαν Βέερτ! (video)

Η ΑΕΚ έκανε δικό της τον 30χρονο διεθνή Γάλλο δεξιό μπακ ο οποίος έρχεται την Τετάρτη (7/9) στην Αθήνα – Ο Σιντιμπέ υπογράφει για τρία χρόνια – Η συζήτηση που είχε με τον Ματίας Αλμέιδα.

Σχετικά Άρθρα

Γράφει ο Θοδωρής Καρβουνιάρης

Είναι πλέον γεγονός: Ο Τζιμπρίλ Σιντιμπέ είναι παίκτης της ΑΕΚ! Όλα πήγαν καλά, όλα διευθετήθηκαν και ο 30χρονος διεθνής Γάλλος δεξιός μπακ συμφώνησε με την ΑΕΚ και την Τετάρτη θα είναι στην Αθήνα για να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο, διάρκειας τριών χρόνων, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

Η ΑΕΚ ξεκίνησε να δουλεύει την υπόθεση του Σιντιμπέ ουσιαστικά από το Σάββατο και αμέσως υπήρξε καλό έδαφος. Το τελικό «οκ» έδωσε ο Ματίας Αλμέιδα. Ο προπονητής είχε μία πρώτη επαφή με τον Γάλλο πριν το ματς με τον ΠΑΣ. Λόγω του αγώνα η τελική επικοινωνία Αλμέιδα – Σιντιμπέ έγινε τη Δευτέρα. Ο Αλμέιδα ανέλυσε το πλάνο και τη φιλοσοφία του στον παίκτη, άκουσε πράγματα και από τον ίδιο και πείστηκε πως αξίζει η ομάδα να προχωρήσει τη μεταγραφή. Όπως κι έγινε…

Πρόκειται για μία σπουδαία μεταγραφή με την ΑΕΚ να φέρνει έναν παίκτη με τεράστια εμπειρία, πρωταθλητή κόσμου με τη Γαλλία το 2018 και με γεμάτες σεζίν. Πέρυσι με τη Μονακό ο Σιντιμπέ μέτρησε 26 συμμετοχές. Είναι παίκτης που η φυσική του θέση είναι δεξιός μπακ, όμως μπορεί να αγωνιστεί και αριστερός μπακ, αλλά και σε τριάδα στην άμυνα ως πλάγιος αμυντικός. Παίκτης ταχυδυναμικός, έμπειρος, που παίζει σε πολλές θέσεις και σε σούπερ ηλικία ο Σιντιμπέ έρχεται στην ΑΕΚ για να την αναβαθμίσει κι άλλο αγωνιστικά και όχι μόνο.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0